A legelső...

Sziasztok!

Íme az első bejegyzés, sőt a legelső pillanat a blog életében, annyira új szegény. :D
Eddig mint olvasó vettem részt a blogok világában (és továbbra is maradok olvasó inkább) már jó pár éve figyelemmel követem rengeteg bloggerina munkásságát, bár inkább csak csendes megfigyelő voltam.
Azt hiszem, leginkább a saját szórakoztatásomra fogok alkotni, szeretném a saját fejlődésemet figyelemmel követni (legyen szó DIY-ről, vagy manikűrkészítésről, bár inkább a körömlakkok irányába dől a mérleg nyelve, mert lakkozni imádok, a DIY-hoz türelmetlen vagyok sokszor ), de ha valaki netán mégiscsak idetévedne, szívesen látom, és bárminemű tanácsot örömmel fogok olvasni, azt hiszem, jól bírom a kritikákat, de ez majd úgyis kiderül. :) 

És ha manikűr, akkor legyen ő az első, "akit" megmutatok:

Ő nagyon friss, mai szerzemény a lakk (Aden no.33), és mindig is vágytam egy "mákos" körömlakkra, viszont csak színes glitteres lakkot (NYC Midnight Confetti) találtam hozzá, de nekem így is nagyon tetszik.

Vannak hiányosságaim, tudom, de az idő folyamán igyekszem mindenre megoldást találni. :)
Szóval, jöhetnek tanácsok, kritikák, éljenzés, lehurrogás (na jó, ez ne :D ), remélem mindenki jól érzi majd itt magát :)

Kellemes délutánt!
üdv, Ciska

Follow my blog with Bloglovin

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.