A Sweet Piece Of Forever

Sziasztok!


Nemrég a Cserkómuffin blogon láttam egy inspirációs posztot (telistele csudiszép manikűrökkel...), és igazából 1-2 kivétellel mind tetszett, de úgy voltam vele, hogy mára valami egyszerűt szeretnék, így a második kép mellett döntöttem, olyan "egyszerű, de nagyszerű" alapon. Többféleképpen is elkészítettem (volt ezüst mutatóujj -nincs róla kép- aztán meg kereszteztem a 12. képpel, az ezüstre csináltam olyan fekete cikkcakkokat, aztán belenyúltam és már mostam is le... :D ez vagyok én.), de a végére mégiscsak maradtam az arany-rózsaszín párosításnál.

Tádá:


A rózsaszín az Astor Fash'n Studio Fruit Scent 085 számú lakkja, gyorsan szárad (bár már eléggé sűrű szegény, de így elég volt egyetlen réteg), issssteni illata van, egész nap csak szagolgatnám :D


Az arany pedig az Essence Breaking Dawn kollekciójából az A piece of forever nevű lakkja.
Sosem sikerül igazából szépen felkenni, élőben mindig csíkoz, 2-3 rétegben is és borzasztó lassan szárad, ezért nem is kenem több ujjra (most is csak egyre kellett, mert a jobb kezem mutatóujján ragtapasz van :D )


Remélem tetszett :)
üdv, Ciska

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.