Kéééééék


Sziasztok!


Ma be kellett mennem a városba (vagyis hát én alakítottam úgy az utam, hogy mindenféleképp bemegyek :D ), el kellett pár apróságot intézni, és gondoltam benézek az eurós boltba, hátha találok valami szép lakkot. Ugye úgy van, hogy 350,-/2db, és egy feketét mindenféleképp választottam (amit már szintén kipróbáltam, és meg kell mondjam, álmaim feketéje :D már ha egyáltalán van ilyen). A másikon sokat gondolkodtam két lakk között, egy sötétebb piszkos lila és egy sötétkék között (négy lakkot meg nem akartam elhozni... :D ), de lilám van (vagy majd máskor visszamegyek érte) így inkább a kék mellett döntöttem, és szerintem jól :)


 Mutatom is:
(a képek kattintásra nőnek, ahogy eddig is :)


Egy Lora márkájú, 8ml-es, D039-es számú meseszép kék. Bár így a matrica miatt nem igazán látszik (oldalról meg elfelejtettem napsütéses képet csinálni :/ ). Az ecset nyele (?) nekem nem igazán áll kézre amúgy, nekem nagyon pici, kényelmetlen fogni. Az ecset maga sem a legtökéletesebb, de lehet kezelni, viszont az enyémből kiáll oldalra pál szál, majd valahogy megpróbálom korrigálni.


Sima szobai fényben (?:D) ilyen. Így is eléggé tetszett, nem gyakran kenek magamra amúgy kéket mostanában, de lehet, hogy ő elég sűrűn fog majd a körmeimen landolni.
(egyetlen hibája, hogy néhol bubis lesz... :/)



Napsütésben viszont annyira de annyira belelopta magát a szívembe....
Imádom.

Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.