Ombre. Majdnem.

Sziasztok!


Olyan szépen süt mostanában a nap, kár, hogy ittbenn nagyon hideg van, kinn jobb az idő egy fokkal, de ha az ablakot kinyitom, akkor nemhogy bejönne a jobb idő, hanem még hidegebb lesz :D (ez ilyen wtf??? )
Tegnap nem lakkoztam meg szombat este is csupasz kezekkel mentem el itthonról (pedig a sötétben jól mutattam volna világítós körmökkel), így már muszáj volt valamivel feldobni :)
Nézegettem a nude lakkjaimat, hogy melyik legyen, de hát ha egy nem megy, akkor legyen mind (majdnem, az Avon "well being" most kimaradt).


Íme a mai:

Ők a felhasznált lakkok:
*essence nude glam 05 café olé
*ciaté mini (angol újsághoz volt, kaviáros manikhoz alap, megvannak a kis bogyók is :D )

*Rapsodi (régebben volt rajta szám, csak leszedtem én okos.:D)
*az utolsó kettő a Story magazinhoz volt azt hiszem 1-2 hónapja, totál noname :)


És így néz ki maga az "alkotás". Igazából az essence és a ciaté nagyon nem illenek ide, mert nagyon szürkés árnyalatúak, a másik három pedig szerintem nagyon jól harmonizál egymással, viszont nekem tetszik ez a nem létező összhang a lakkok között :)


Itt pedig fedőlakkal, így szerintem sokkal jobban mutat, élőben is, a fedőlakk a Lovely UV Shine-ja (Nr. Fluo), amúgy napfényben sokszor lilás árnyalatot ad a lakkoknak, a múltkor kipróbált Lorán (a bronzos-aranyoson) eléggé látszott is, imádtam :)


Remélem tetszett :)
üdv, Ciska

2 megjegyzés

  1. Imádom a nude színeket, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) jól jönnek, mikor az ember lánya szeretne lakkozni, de nincs kedve különösebb színekhez...

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.