Őszi TAG :)

Sziasztok!

Ma rengeteget sétáltam, kb reggel 10-től csak séta séta séta... Unokanővérem ( puszi, ha egyszer majd olvasod :D ) hazajött Angliából, jó volt találkozni egyet, sétáltunk a kastély parkjában meg úgy a városban, aztán mikor nemrég hazaestem, muszáj volt leülnöm, és úgy érzem, hogy ma nagyon nem is lesz erőm semmihez, azon kívül, hogy mosok, de hát a munka nehéz részét majd a gép végzi (szerencsére...)
Ezért tulajdonképpen úgy döntöttem, hogy ma nem alkotok semmi nagyot (magamhoz képest), és ma csak egy tag-bejegyzésre futja az erőmből.
Az alábbi tag-et a Lányokról lányoknak blogon találtam, bár rengeteg másik blogon kering hasonló tag, de remélem, nem tartjátok még (sőt remélem egyáltalán nem is fogjátok) unalmasnak :)


Íme a kérdések:

1. Kedvenc őszi illatod?
A teák illata, meg a fahéjé, az utolsó alkalommal lenyírt fű illata (nyáron annyira nem vonz, de mikor már tudom, hogy egy ideig nincs fűnyírás illat, az olyan lelombozó).
Parfümből pedig ilyenkor már jöhetnek a nehezebb illatok, de mindigis a gyümölcsösek maradnak a kedvenceim :D

2. Kedvenc őszi kiegészítőd?
Sál és a lábszármelegítőm, imádom, bár eredetileg volt mindkettőn két-két bojt, de a drága kutyum úgy gondolta, hogy jó poén lesz leszedni az egyikről , ezért leszedtem a másikról is.

3. Mit szeretsz az őszben?
A harisnyákat, a rengeteg színt a természetben, a lehulló leveleket, azt, hogy korábban jön haza <3, a forró teákat, a naplementét az ablakból, a nem40fokot.

4. Mit nem szeretsz az őszben?
A sok esőt, amikor a levelek csúszósra áznak és tocsogni lehet a levéltengerben, a lassan10fokot, hogy egyszer süt a nap, a következő pillanatban meg sz_rráfagyok...

5. Kedvenc őszi körömlakk?
Azt hiszem, ezt ma találtam meg, ugye tegnap említettem a 100 Ft-os Lora lakkokat, hát ma három is hazajött velem, az egyik egy ezüstös-bronzos (fénytől függően), szerintem ő lesz a tökéletes. :)

6. Mi jut eszedbe az őszről?
Egy kép inkább... Valaki ül egy hintaszékben a meleg kandalló előtt, forró teával a kezében, egy naaagy kutyus pedig a szőnyegen fekszik (és bár ez télre is beillene, én nagyon fázós vagyok már ilyenkor is, nekem ez így tökéletes őszre is. :D )

7. Ősszel magassarkút vagy inkább sportcipőt hordasz szívesebben?
Mostanában inkább gumicsizmát hordanék, ha lenne, meg bakancsot, ha lenne, de amúgy maradok a sportcipőnél, magassarkút csak akkor, ha valamerre menni kell és übercsini szeretnék lenni (de már csak lábszármelegítővel) :)


Remélem tetszett!
üdv, Ciska

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.