Moyra no.80

Sziasztok!


Most egy (azt hiszem:D) szeptemberben vásárolt lakkot mutatok. Elég ritkán használom, valahogy nem mindig volt kedvem sötét lakkokhoz, de most már azt hiszem gyakram fogom elővenni, az egyik szerelmem lett a NYC mellett :) Nem mintha bármilyen alkalom kéne nekem bármilyen lakkhoz, de ennél sosem éreztem úgy, hogy "na ez a legmegfelelőbb pillanat felkenni". 
Annyira tetszik benne ez a rengeteg glitter, arany és kék színűek, elsőre igazából nekem nagyon furának tűnt ez a fekete alapban arany-kék glitter kombináció (elvétve egy-két bronzos, amiket én is csak a képen fedeztem fel), sőt még most is. De azt szeretem benne, hogy az alap nem nyomja el a glittereket, és a glitterek sem takarják el a fekete alapot, összhangban van a mennyiség.
Picit fényes (élőben nem tűnik ennyire fényesnek), picit matt, a glitterek miatt érdes, de közel sem olyan, mint egy Liquid Sand lakk, viszont én nem tettem rá fedőlakkot, nekem ez így szép. :)
Mutatom is a képeket :)






Három vékony réteget kentem fel, vagy fekete alapon biztos elég egy réteg is, de nekem kellett ez a sok-sok csillám :)  Nagyon hamar megszáradt a három réteg, gondolom ez a sok glitternek köszönhető.

6 megjegyzés

  1. nekem ez jobban tetszik mint az enyém.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem mindkét verzió ( lehet nem is kétféle, csak az enyémből kispórolták a más színű glittereket :D) nagyon tetszik :)

      Törlés
  2. Volt már ilyen lakkom She-ből is, megvolt ez a Moyra és volt még egy Aden is :) Utána megkaptam ajándékba az Isador Black Galaxy lakkját, amit sajnálok használni,mert olyn kevés van benne...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D a jó dolgok hamar elfogynak, hacsak nincs 600 hiperszuper lakkod, mert akkor sorban használva elég lassan fogyna :D pedig szerintem ne hagyd állni, majd pótolod valami mással vagy megveszed mégegyszer, ha kapható :) nem éri meg csak sóvárogni érte, ha karnyújtásnyira van :D

      Törlés
    2. mm...hát én is úgy voltam vele,hogy majd újra vásárolom, de inkább keresek valami hasonlót, mert a mennyiséghez képest őrült drága :( tök jó az új képed, bájos nőci vagy :D

      Törlés
    3. oh köszönöm :D
      biztosan van valami nagy százalékban egyező dupe-ja , ami meg is éri :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.