Plum Play With Me

Sziasztok!


Ma nem csak konkrétan arról a lakkról írnék, ami a címadó, hanem egy manit is mutatok, amit nemrég készítettem, csak annyira jópofa neve van a lakknak, hogy hihetetlen :D
A címadó egy lila Catrice lakk, ami még azt hiszem az októberi Cosmopolitan-hez járt, más színekben is volt, de a párom ezzel lepett meg és imádom, mármint a páromat is, de a lakkot is :D Tetszik, hogy néha sötét, néha világosabb, fényfüggő :)
A manikűrhöz hasonlót (annyira nem hasonlít, de az elkészítése ugyanúgy ment kb, ragasztószalaggal) pedig már mutattam a blogon, EZ volt az.
A manikűrhöz felhasznált lakkok:
*Avon well being
*S-he 115
*Catrice Plum Play With Me

Az Avon lakk egy nude lakk, tele arany csillámmal, sajnos körmökön a csillámok már nem érvényesülnek, csak az üvegben mutatják meg magukat. 


Ez sajna vakus, és borzalmas kép,  de látszik a lila gyönyörű színe...

Ez pedig maga az alkotás. Nem bonyolult tényleg, de én eléggé türelmetlen vagyok még az egyszerű manikűrökhöz is, ez látszik a gyűrűsujj csúcsánál, ott egy lyuk :D Szegény mutatóujjam meg milyen kis nyominak tűnik  :D

Remélem, nektek is tetszik :)
üdv, Ciska

3 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett! :)
    Egyébként kaptál egy újabb díjat tőlem. ;)
    http://unframed-poetry.blogspot.hu/2013/10/ismet-egy-dij-best-blog.html

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.