Bye bye Október- Kedvencek

A múlt havi listához képest ez most elég szerény lesz, mármint mennyiségileg, viszont vegyes is, raktam bele sminkcuccokat is, mert attól függetlenül, hogy a blogra nem rakok ki sminkeket, nem osztok meg praktikákat és nem adok semmiféle sminktanácsot, bizony én sminkelek :D
Igen, a képek minősége eléggé silány, mivel pont nem akart sütni még csak egy percre sem a nap, és a napsütés nélküli képek pedig elég szemcsések sajnos. De mutatom is, mik voltak a kedvenceim októberben:

Körömápolás, körömlakkok

(balról jobbra)
Imádom a színét, bár az egész róla szóló bejegyzésben a színéről áradoztam.

2) Lovely Gloss like gel 101
Imádom a színét, ezen a képen pont nem olyan, mint amilyen valójábal, de sajnos nem tudtam elkapni az igazi színét, napsütés hiányában, de a bejegyzésben meg tudjátok tekinteni. Imádom, hogy az arany csillámok felkenés után sem tűnnek el, nagyon szép lakk :)

Az egyik legszebb barna lakk, amit valaha láttam, nem túl sötét, sőt egyáltalán nem az, de kell neki egy kis napfény, hogy megmutassa az igazi arcát.
(sorry a piros csíkért, fel sem tűnt...)

4. Lovely Pearl Base nr.6
Egy nagyon szép, majdnemhogy lilás kék, kellemes színe van, bár nekem majdnem hogy 4 réteg kellett ahhoz, hogy teljesen fedjen (elég vékony rétegeket sikerült felkennem...), de ez mit sem von le számomra az értékéből :)


1) Miss Sporty Nail Expert Manicure Nutri Complex (E-vitaminnal és kalciummal)
Hála neki, megerősödtek a körmeim. Ennél tökéletesebben nem is teljesíthetne, minden lakkozás előtt ezt kenem fel, és úgy látszik, nem hiába :)

2) Manhattan ProMat mattító fedőlakk
Elég gyakran használtam, hol több, hol kevesebb sikerrel, nem mindig akarja úgy lemattítani a manikat, ahogy én elvárnám, de ettől függetlenül szeretem :)


Sminktermékek


1) Avon rúzs (hogy a rúzsok melyik családjába tartozik, sajnos nem tudom már) Can't resist coral
Mikor megrendeltem, kicsit féltem tőle, hogy túl erős színe lesz, de egy vékonyabb rétegben egész kellemes színe lesz, és még nem is érzem magam tőle furán :) 

2) Sleek pirosító Life's a Peach
Élőben nincs ennyire narancsos színe, inkább narancsos barack, bár valószínűleg fényviszonytól függ, mert épp este írom ezt a bejegyzést, és lámpafénynél kifejezetten narancssárga :D Imádom, hogy építhető, és általában elég halványan teszem fel, egészen életteli lesz tőle az arcom :)

3) Maybelline Color Tattoo On and on Bronze
Azt hiszem, ezt senkinek sem kell bemutatnom. Rejtett szemhéjam van, és ez fenn marad, addig amíg kell, nem ül bele a redőkbe, és alapnak is tökéletes.

4) Essence tus Midnight in Paris
Imádom ezt a tust, eléggé intenzív fekete színe van,és elég hamar megszárad. Nem mai darab, hiányzik is belőle rendesen :D (a tetejéről a matrica eltűnt ?! :D)

5) Nos... Ez az ecset enyhén szólva kakukktojás... Épített köröm díszítéséhez ajánlják az hiszem, de mivel kellően ferde és vékony feje van, ezzel szoktam meghúzni a tusvonalat, tökéletesen végzi ezt a feladatát :D A társait (5ös csomagban volt) pedig körömdíszítésre használom. :)


Kéz- és ajakápolás


Ezt nem különösebben viszem túlzásba, a testápolás ilyen része nálam eléggé elhanyagolt dolog,  általában elfelejtődik a testápoló (bőrradírom pedig nincs is, általában házilag alkotok valamit :D), pedig ha más nem is, a lábaim eléggé igényelnék, de ha valaki nem szúrja ki a szemem a testápolóval, akkor bizony kenned kéne haver, akkor kimegy a fejemből... Arctisztítót szoktam még használni, de azt elfelejtettem lefotózni :D Az amúgy a Synergen arclemosó gél érzékeny bőrre (parabénmentes). 
A képen pedig a Blistex Málnás és limonádés ajakápoló van (SPF 15). Imádom az ízét, kimondottan emiatt került ide, annyira nem jó, hogy a használatáról áradozzak, teszi a dolgát, de ugyanúgy hamar kicserepesedik a szám. Legközelebb a Himalaya Herbals kakaóvajas ajakápolóját próbálnám ki, esetleg valakinek van véleménye róla?
 A kézkrém pedig az Avon Bőrfrissítő kézkrém citromfű- és uborkakivonattal. A kezem szerencsére nem szokott túlzottan és gyakran kiszáradni, így erősebb védelemre nincs szükségem, és az illatát is imádom, korábban pedig egy Oriflame-es sáfránysütis kézkrém volt a szerelmem.



Ennyi lenne ez az októberi lista :)
Van esetleg, ami ezek közül nektek is bevált, esetleg pont nem?
üdv, Ciska :)

4 megjegyzés

  1. Tök jó termékeket válogattál össze :) Az avon lakkon én is sokat gondolkodtam, de valahogy még nem tudok bizni teljesen a márkában.
    A NYC termékeket én is szeretem, jó áruk van, és szépek a szinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nekem most magához képest egész sokáig bírta fenn az Avon lakk, megérdemli, hogy itt szerepeljen :) A NYC lakkokat meg én is nagyon szeretem, jó minőség jó áron.

      Törlés
  2. Azt a pirosítót megnézném egy poszton belül :) Kíváncsi vagyok rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háááát azt nem tudom megígérni, hogy ez mostanában meglesz :D Valahogy a sminkes posztok nem az én asztalom, de majd meglátom :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.