Franken sand...


(időzített, itt még hosszú a körmöm :/ )
Ma egy olyan lakkot mutatnék (láthattátok már a jéghercegnős posztban), amibe szerelmes vagyok, tökéletes számomra.
Most már. Maga az alap, a Lovely Baltic sand kékje is szerelem volt első látásra, az első sand lakkom volt, használtam is rengeteget. Aztán, mikor már több, mint fele elfogyott, besűrűsödött, használhatatlan lett. Kidobni viszont nem volt szívem (nagyon de nagyon kevés lakkot dobok ki [összesen kb 6 db-ot dobtam ki életem során], ha használható, és van rá lehetőség, inkább eladom, vagy anyunak, hugomnak ajándékozom, ha használhatatlan, de valami köt hozzá, akkor bizony nem akarok tőle megválni). Így azt gondoltam, hogy készítek belőle egy újabb lakkot. Öntöttem hozzá a Catrice Plum play with me-ből (lila) és a Jollie France 25-ösből (pink és lila csillámok), azt hiszem, menyiséget nem tudok, csak öntöttem :D Így készült el ez a kis ezüstös (!!!) gyönyörűség...A mutatóujjamra került egy kis holo, ki akartam élvezni teljes mértékben a napsütést :D
Szóval, imádom. Hamar szárad, egy vastagabb réteg bőven fed, a tartósságára is teljesen jó, mint a sand lakkoké általában :)
Egész végig a körmömet nézegettem, mikor ez volt rajtam. Totálisan elrabolta a szívem, de tényle,g csak áradozni tudok róla...

13 megjegyzés

 1. Wow, jobban néz ki mint az eredeti Lovely :) Nagyon szép tényleg )

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű lett! Hirtelen elkapott a hév,hogy a pirossal kutyuljak,de nem merem...:O :D:D:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És délelőtt óta sikerült valamit alkotni? :D

   Törlés
 3. Csodás színe van! Én is elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 4. Ha tovább sűrűsödik, nyugodtan csepegtess hozzá körömlakkhígítót (fodrászkellékesben kapható). Nekem tízéves lakkjaim is vannak, amiket így tartok használható állapotban :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akárhányszor odakeveredek a fodrászkellékeshez, soha sincs eszemben :D:D De köszi, igyekszem fejben tartani :D

   Törlés
 5. Nagyon szép! Imádom!

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.