Csíkok...

Mostanában elég sokat csíkozok (még ha ti nem is látjátok) :D Viszont nemrég láttam a neten egy, a mai manimhoz hasonló manikűrt (nem, nem mentettem le, mindig elfelejtem lementeni az inspirációkat, sokszor még azokat is, amik rendesen megdobogtatják a szívem...), így pár hete (szegényem bejegyzés már egy ideje csak van...)  el is készítettem :)


Nem egy bonyolult manikűr, csak csík csík csík csík :D Az alapszínt nagyon szeretem, a Lovely Pealr base 06-osa azt hiszem, nagyon szép kék, kár, hogy 3-4 rétegben fed csak teljesen, mondjuk nem szoktam belőle vastag rétegeket felvinni.Nem igazán érzem úgy amúgy, hogy karácsonyit kéne alkotnom, vagyis ha érzem is, nem megy.  Tetszenek  a karácsonyi manik, de valahogy magamon idegennek érzem, hiába van meg hozzá a hangulatom, szerintem ez így is marad idén :/ De mindegy. Csak ne márciusban érezzek hozzá kedvet :D

Lehetne kérni egy minimális hóesést, csak úgy? :)

4 megjegyzés

 1. szuperek ezek a csíkos manik.
  tetszik a kék alap.
  nekem már kicsit sok a karácsonyi mani,egész hónapben ezeket nézem,kicsit soknak érzem már:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. elképzelhető, hogy ezért nem visz rá a lélek, hogy karácsonyit alkossak, nekem is sok már egy csöppet :D

   Törlés
 2. Nagyon szép ez a kék, én télen sokat használok kék dolgokat, valahogy ezek tetszenek :) A csikozás jól mutat rajta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Nekem alapból a kék, a fehér, és a csillogás jelképezik a telet :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.