Essence "bevásárlás"

A hétvégén, a leárazásnak köszönhetően útba ejtettem a Rossmannt, úgy gondoltam, egy-két dolgot beszerzek, ami égetően fontos :D (nem.:D) A DM-ben már akkor le volt fosztva az állvány, mikor pár nap múlva csak értem oda az akció kezdete után, így nem kockáztattam, ha nem is az első, de mindenféleképp az elsők között voltam, egyedül talán a szemhéjtus (a filces) hiányzott, de gyanítom, ez már az akció előtt sem volt jelen a polcon.
Amiket én vettem : (sorry a vakus képekért, de akárhányszor eszembe jutott, hogy le kéne fotózni, mindig beesteledett már. :D)


 Szóval, ők jöttek velem, igazából kb. egyik sem volt betervezve, de gondoltam, megnézem, hátha tényleg van, amit szeretnék, csak nem néztem át rendesen a leárazott termékek listáját.  (a DM-ből már hazajött velem a 12-es számú quattro és a barna stay no matter what szemceruza, ami nagy rakás haddnemondjam :D) Na meg ahogy látjátok, véletlenül becsúszott egy Lovely. :D


A beauty részleg:

Innen egy dolog volt, amit fontosnak éreztem, a korrektor (01), de ő meg nem volt akciós, 649 Ft volt, azt hiszem, ráadásul kipróbáltam a boltban, és mondom nagyon jó, pont ez kell, de ahogy láttam, 2féle 01-es volt, már csak a tubusok végén levő matrica színéből kiindulva, és hát pont nem a jót vettem el, de mindenesetre a szem alatti karikákra meg pont jó a színe, így nem okozott csalódást. A tus ecsetes, eredetileg a filces tesóját akartam, de úgy gondoltam, 350 Ft-ért megteszi. És még milyen jó, hogy elhoztam, elsőre ment vele a vékony vonal, egy húzás volt az egész, és nagyon jól bírja, még az én zsírosodásra hajlamos szemhéjamon is. :) A fixáló púdert meg csak úgy beraktam a kosaramba, gondoltam, ilyenem nincs még, és itthon, kipróbálás után úgy érzem, az egyik legjobb vétel volt.


A körmös részleg:

A lakkokból igazából egyik sem volt betervezve, sőt a képről egyáltalán semmi. Balról jobbra haladva : 121 gold fever, 153 sweet or nude, 156 me and my lover, Lovely nr. 25.
Elmondhatom, hogy az utóbbi időben a nude lakkokkal szépen befürödtem, egyik sem azt hozza, amit vártam, úgyhogy legközelebb a Lovely nude lakkjaiból fogok egyet venni, azok egész bíztatóan néznek ki.
A matricákat pedig szeretem, csak lemosni sajnálom azokat a manikat, amik velük készülnek, sajnálom a matricákat na :D

Meg hazajött velem egy Isana lemosó, abból mindig jó, ha van, a DM-be pedig beugrottan egy Baleás hajlakkért, imádom a saját márkás hajlakkjaikat.

Nektek sikerült valami fontos/kevésbéfontosdejóhavan dolgot beszerezni? :)

8 megjegyzés

  1. A púdert, a piros homoklakkot és a french glam matricákat én is megvettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, neked is legalább annyira tetszeni fognak használat közben, mint nekem :D

      Törlés
  2. A fixáló púderre vadásztam , sikeresen , ma haza is jött velem az utolsó darab a mi kis drogériánkból :D Valamint még jött vele a rég kívánság listás 04-es broadway starlet pigment is! JUHU, imádom ezt a fogásukat! :D És már érdekelnek az új termékek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem valamiért maguk a pigmentek egyáltalán nem vonzanak :D Ilyenkor amúgy kincsekre lehet bukkanni, amit eddig az ember annyira nem is figyelt :D Én is várom nagyon az újakat. :)

      Törlés
  3. De szépek! Megkérdezhetem azt a homoklakkot melyik üzletben vetted 350ft-ért? Csak mert vagy 3 rossmannban jártam és sehol nem volt leakciózva ez a piros :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak a papíron (mármint ami knn van előttük áras cucc :D), ott láttam akciósnak, amúgy kasszánál a rendes árat húzta le. :/

      Törlés
  4. Oh mekkora behúzás már ez a piros lakk akkor... Tök gáz. :/ Ahol én jártam üzletben szombat délelőtt ki sem volt rakva mi akciós... Szóval félve léptem a kasszához, de szerncsére minden az volt, amit választottam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én csak egy filces tust terveztem konkrétan ... :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.