Haul 2, avagy Hello spring! Give me sparkle! (:

Csütörtökön délelőtt el kellett mennem gyógyszertárba (sajnos nem igazán akar szűnni a torokfájásom), így otthagytam egy egészen csinos összeget, ezért úgy gondoltam, hogy délután kárpótolom magam, és veszem egy kis fájdalomajándékot magamnak :D (a Dorithricin belepofátlankodott a képbe, sorry :D)



Először elnéztem a Rossmannba, mert lemosót mindenféleképp venni akartam, viszont amint megláttam, hogy 249 Ft/db, úgy gondoltam, akkor kettőt is elhozok (Rossmann kártyával él az akció). A fedőlakk azért indokolt, mert amíg a SV gyorsan szárító fedőlakkhoz nem tudom megrendelni a higítóját, addig muszáj valamit használni, azt pedig tudom, hogy a NYC nagyon jó (csak lassan ritka, mint a fehér holló), így bekerült a kosaramba. A fehér S-He csak utánpótlás (a régi elfogyott :D) Az Essence lakk és a Manhattan pedig a DM-ben került a kosaramba, ez utóbbi R. miatt, mert neki nagyon tetszett (bevallom nekem is, csak így tavasszal nem nagyon akartam sötétet látni magamon :D), az Essence pedig pont nem tetszett neki, azért nem került bele még előzőleg a kosárba, de most úgy gondoltam, hogy ott a helye :D
Így most erről az utolsó két lakkról írnék :)

 Az Essence egy nagyon kellemes pasztellzöld lakk (ezt majd az utolsó képen látni is fogjátok :D), a Manhattan pedig egy ezüst csillámokkal teleszórt fekete homoklakk. Viszont életem legkevésbé homoklakkra emlékeztető homoklakkja. Minimálisan érdes, de ennyi. Viszont ennek ellenére nagyon tetszik, mert nincs hasonló a gyűjteményemben. És amin még meg is lepődtem, hogy a képeken a Manhattan mennyire színesen csillog, nekem ez élőben fel sem tűnt :D
Az Essence is tartalmaz csillámokat, de csak az üvegben feltűnő, körmökön csak akkor, ha extra közelről nézi az ember, na nem mintha nekem hiányozna belőle egy csepp glitter is :D Nekem így tökéletes, ahogy van :)




Hogy tetszenek? :)

16 megjegyzés

  1. Jobbulást! :) Hűűh ez a Manhatten lakk nagyon tetszik, bár a fekete körmöket valahogy nem tudom elviselni magamon, de ez annyira szépen csillog... És boldog névnapot kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uuu köszönöm, nagyon aranyos vagy :) A Manhattant amúgy élőben még nem láttam így csillogni, pedig tegnap csak azt viseltem, és szikrázó napsütés volt, úgyhogy nem is értem, a telefon hogy tudta elkapni, pedig nekem is nagyon bejön :D

      Törlés
  2. Jaj, de nagyon jól néz ki ez a két lakk együtt! Nem tudtam, hogy névnapod van, de utólag is sok boldogságot kívánok :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, de ma van, úgyhogy nem utólag kívánod :D A lakkoknál először csak reménykedtem, hogy jól fognak együtt mutatni, végül nagyon bejött, örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés
    2. OK, mentségemre szóljon, hogy még nem ittam kávét :-D Akkor egy teljesen aktuális kívánság következik: BOLDOG NÉVNAPOT! Remélem, úgy telik majd, ahogyan szeretnéd :-)

      Törlés
  3. O, nagyon tetszenek, jo dolgokat vettel :) A mostani lakkok kozul nekem az Essence tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, es Boldog nevnapot :D

      Törlés
    2. köszönöööm :) én is szeretem, igazi üde tavaszi szín :D

      Törlés
  4. A Seche Vite-hez bármilyen hígító jó szerintem. Legalábbis én egy sima 215 ft-osat használok, és nincsen vele probléma, semmi minőségromlás nem tapasztalható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a gond amúgy, hogy a fodrászkellékesben elfelejtem, hogy azt is kéne venni, mert élőben elvesztem a fejem a lakkoktól, rendelés közben viszont átgondolok mindent :D viszont ezek után lehet, hogy bepróbálok egy olcsó lakkhigítót, amilyen kevés van benne,nem is nagyon sajnálnám :D

      Törlés
  5. Sehol nem látok Turbo dry-t :( Edina blogján írták, hogy megszűnt elvileg.. :S Remélem az új verzió kaki lesz ahogy szokták...
    A ,manid nagyon tetszik, jelöltelek egy bejegyzésben:
    http://azrail5.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is az utolsó darabot sikerült elhozni :/ köszönöm am, mindjárt meg is lesem a linket :)

      Törlés
  6. Csodásan mutatnak így együtt! Az Essence lakkból hány réteggel érted el ezt a szuper fedést? :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt hiszem, két közepes réteg elég volt, egy vastagabbal is majdnem teljes fedést lehet elérni :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.