Áprilisi kedvencek


Ez a hónap is csak a lakkokról szólt számomra, mármint kedvencek terén. SIkerült jópárat beújítani, hazudnék, ha azt mondanám, hogy ennyiből nem lehet kedvencet választani :D Lehet... Csak borzasztó nehéz.

Először 9 lakkot választottam be ide, aztán úgy voltam vele, hogy csökkentenem kell. És sikerült is a kedvenceim számát lecsökkenteni... nyolcra.
Őket láthatjátok itt a képen :)

A Max Factor Disco pinket imádom felkenni, csodás pink lakk, és mivel rózsaszínimádó vagyok, itt a helye (viszont szerencsére nem csak rózsaszín lakkok kerültek a kedvencek közé). A következő az Essence Love me, cupcakes! nevű lakkja, hozzá a hónap közepén jutottam, és a kedvenc nude lakkommá nőtte ki magát. Az OPI Toucan do it if you try lakkja a Glamour-napok során került a birtokomba, először nem értettem a választásom, végül felkentem és megbarátkoztunk, mi több, imádom :) Az Essence Effect nailpolish Glitz&Glam nevű lakkja kész kis ékszerként tud funkcionálni, ha megfelelő színű alapon használjuk, persze önmagában is jó választás (kipróbáltam :).
A sorban két homoklakk következik, a GR Holiday 18-as egy nagyon szép világosrózsaszín, a Rimmel Blueberry Whizz pedig egy nagyon szép világoskék (nem mintha nem látnátok :D), felkenve mindkettő kevésbé érdes :) 
Végezetül pedig két China Glaze lakk, az első az It's a trap-eze!, ami a bejegyzés írásakor is épp a körmeimen van :) A Fast forward top coat pedig az egyik legjobb fedőlakk, amit eddig próbáltam, és már a szaga sem vészes :D

Volt egy olyan érzésem, hogy a Blue-jeaned is idekerülhetett volna, de végülis akárhányszor rajtam volt, sosem én választottam. Szép, és tényleg imádom őt is, de abszolút kedvencnek nem tudnám mondani.

Volt már kedvencem is ebben a hónapban, azt hiszem, őt elég sokáig nem fogja kiütni más a trónról, ez pedig nem más, mint a Pet'la Plate márka. Tesztelésre kaptam a nyomdalemezt, de imádom éééés bár még nyomát nem láttátok, de volt már igazán sikeres nyomdázásom is :) (bejegyzés itt)


Most viszont következzenek a ti kedvenceitek :
A harmadik legolvasottabb a Mi van a táskámban? bejegyzés volt :) Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennyien elolvassátok majd, bár inkább maga a táska vitte el a pálmát, ahogy a visszajelzésekből láttam :D
A második Glamour-napos, haulos bejegyzés lett, a vásárlásos bejegyzéseket mindig nagyon sokan/sokat olvassátok, mondjuk én szívesebben írnék többet is, ha valaki győzné anyagilag :D:D
Végül a legolvasottabb pedig, (hála a Rimmel Magyarország facebookos megosztásának <3) a Csalódásom története... nevű bejegyzés lett. :) Ő eddig a legolvasottabb bejegyzés a blog életében, nem is gondoltam volna róla, mikor megvettem a kicsikét :)

Köszönöm, hogy vagytok, és olvastok! :)

3 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.