Farmerkörmök vol.2

Még a hónap elején készült bejegyzés az essence blue-jeaned nevű lakkjáról. Semmi különösebb flanc, egy egyszerű farmerhatású lakk. És a szépsége pont az egyszerűségében rejlik.

Amikor nem tudom, mit kenjek fel, olyankor mindig R. segítségét kérem (szerintem már rájött, hogy ha gyorsan válaszol, akkor utána nem nyaggatom :D), és az ő tanácsára került újra farmer a körmeimre.
Viszont még valamelyik blogon (szégyenlem lányok, de nem tudom kinél) láttam ilyen "cérnás díszítést, plusz instán is rákerestem, így jöhetett is a díszítés...
Dupla varrás :D (a valóságban is pont ennyire megy, mint körömre festve :D)Egyrészt itt látszik, hogy vakunál milyen szépen csillog, másrészt pedig előkerült a balkezem (mintha csak Columbo felesége lett volna. Mindenki tudja, hogy van, csak nem látta senki :D)

Nektek hogy tetszik? :)

16 megjegyzés

 1. Nagyon ötletes és mutatós!! Nagyon jól kivitelezted!!! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett, és tetszik ez a varrásos megoldás is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm :) nekem is nagyon bejön, szerintem bármilyen lakkon jól mutatna :)

   Törlés
 3. nagyon szép megoldás és mutatós :)

  VálaszTörlés
 4. Egyszerű és nagyon ötletes! :)

  VálaszTörlés
 5. nagyon jó, lehet hogy valamikor én is elkészítem, ha nem gond! be is raktam a kedvenc körmök gyűjteményembe... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Az alapötlet nem az én fejemből pattant ki, így részemről egyáltalán nem gond, ha te is elkészítenéd :D Kíváncsian várom a végeredményt ;)

   Törlés
 6. Ez a bal kezes hasonlat ütött :D Engem annyira nem fogott meg ez a farmer hatás soha, bár szépen csillog, viszont ötletes ez a cérnás díszítés rá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Élőben azért szokták látni, csak itt a blogon nem túl gyakori vendég, mert általában mindig felemás méretű körmökkel rendelkezem a két kezemen, de valami csoda folytán most egyik sincs letörve :D (lekopogtam :D)
   Magamtól nem biztos, hogy megvettem volna ezt a lakkot, de egyáltalán nem bánom, hogy a készletembe került :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.