Golden Rose Galaxy 18

A Nailland-es csomagomban lapult ez a kis szépség, bár körülbelül az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy őt is szeretném. Az üvegecske 10,3 ml lakkot tartalmaz, ami szinte tömény arany és lila glitterből áll...

 És ilyen gyönyörű:

A képeken már a második találkozásom láthatjátok a lakkal, az elsőről, ami konkrétan amolyan kis próba volt, nem készült kép. Ott önmagában használtam, 3 rétegben, de úgy már nagyon nem tetszett, túlzsúfolt, nagyon vastag trutyi került a körmömre. De most okosabb voltam, kentem alá színben harmonizáló lakkot (Claire's arany, egy rétegben nem erős a fedése, de arra pont elég, hogy elkerüljem a GR 3 rétegben való használatát :), és erre mehetett két réteg a kis 18-asból.
A középső- és gyűrűsujjamra pedig egy nagyon régi ismerőst kentem fel, de elég sokáig nem tudtam használni, ugyanis eléggé kezdett besűrűsödni, viszont a legutóbb már nem felejtettem el a lakkhigítót, így életet tudtam belé lehelni. A lakk pedig nem más, mint a NYC Lincoln Square Lavender. Bár ennyire nem, vagyis egyáltalán nem pinkes, de így sikerültek a képek, sorry :)

Nektek van Galaxy lakkotok? :) Vélemény?

10 megjegyzés

 1. Nagyon szép lakk, nincs ilyen GR lakkom de szeretnék :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egyet "muszáj" beszerezni, annyiféle van és olyan szépek, nehéz dönteni amúgy :D

   Törlés
 2. Nagyon szép lakk , nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. Nem is olyan rossz felkenve, pedig az üvegben nem tetszik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, eléggé csalóka tud lenni üvegben, nem csak ennél, hanem más lakkoknál is :)

   Törlés
 4. Hmm szép darab! :) És szuper melléje a NYC lakk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Örülök, hogy tetszik mindkét lakk :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.