Mi van a táskámban?


Le kell szögezzem, imádom mások ilyen jellegű bejegyzéseit. VIszont arról fogalmam sincs, hogy esetleg valakit érdekelne-e az, hogy én miket is hordok a tatyómban :D De abból indultam ki, hogy valakit biztosan (de ha nem te vagy az, akkor egyszerűbb, ha megkíméled magad ettől a bejegyzéstől:D).

Ő az én imádott táskám, ami lassan (vagy már több, mint) egy éve hű társam. Még anyumtól kaptam,  azt mondta, válasszak valamit, és én, mint táskamániás (is, csak erről nem tudtok :D), mi mást választottam volna? :)

 És akkor lássuk a tartalmát:


Balról jobbra, felülről lefelé fogok haladni (szóval, úgy összevissza, de tájékoztatlak benneteket közben a haladási irányról. :D)

Felső sor:
*esernyő (tesco) : tavaly nyár óta van ez az ernyőm, előtte (még úgy általánosban) egy hatalmas, szivárványszínű ernyőm volt, aztán száműzve lett a garázsba, végül használhatatlan lett, de tavaly nyáron megáztam, és vészmegoldásként vettem gyorsan egy ernyőt, ami azóta is bírja a strapát (instagrammon lehet látni néha kinyitva részletekben :D)
*Avon kézkrém (citromos-ubis) : jó, ha van, bár annyira nem hajlamos ilyenkor kiszáradni a bőröm, de megesik néha.
*Avon kölni (summer white) : ajándékba kaptam, szeretem az illatát, bár, mikor kezd elmúlni, elég szappan illata lesz, de megszokható :D
*fülhallgató (sony) : kb. 8-9 éves, teljesen jól bírja a strapát, kivéve ott, ahol a vezetékek összefutnak, sajnos ott már ragasztásra szorult, de ettől függetlenül jól szól, jó, nem olyan, mint a mai fülesek, de amíg nem szükséges, nem cserélem le :)
*notesz és toll: a noteszt még a nemrégi haulos posztban is láthattátok, még mindig üres... :D a tollat pedig hugomtól kaptam/hoztam el (már nem tudom, melyik variáció él :D)
*bérlet : munkába járáshoz, biztos akadna pár kellemetlen szituáció, ha nem lenne nálam... 

Alsó részleg:
*körömreszelő  *szemhéjtus  *szemöldökceruza  *szempillaspirál  *matt szájfény
*blistex és isana ajakápoló 
(ezekhez nem fűznék különösebb magyarázatot, nőből vagyok, az a típus, aki napközben is igazít a sminken)

*Avonos tükrös fésű : szintén kaptam, nagyon jó dolognak tartom, nem egyszer vettem már hasznát napközben mindkét részének :)
*krém és fájdalomcsillapító : a krémet az allergiámra használom, a fájdalomcsillapító pedig mindig jól jöhet. :)
*öngyújtó : az enyém, de ez ne tévesszen meg senkit, nem dohányzom, csak egyszerűen mindig én vagyok lecseszve, ha Ricsi öngyújtója nem működik, és nincs nálam, így bepakoltam a táskámba :D
*kulcs : kis kuckónk kulcsa, rajta egy HelloKitty-s és egy puzzle-s kulcstartó, a puzzle másik fele Ricsinél van, együtt egy szívet formáznak :)

Ami a képről lemaradt, az a pénztárcám, de azt már csak utólag vettem észre, mikor rápillantottam :D

Ennyi lett volna az én táskám :)

5 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.