OPI Toucan do it if you try

Vééégre sikerült egy bejegyzést készítenem az OPI Toucan do it if you try nevű lakkjáról, ami a Brazil kollekció része. Még a múltkori haulos bejegyzésben kapott először szerepet :)

 Nagyon idegölő volt befotózni ezt a lakkot, valahogy sosem sikerült olyan képet készítenem, amin tényleg azt láttam, amit a valóságban. Az alábbi képeket viszont egész jónak találtam, így sikeresen összedobhattam végre ezt a bejegyzést :D

A körmeimen 3 rétegben látható, kettővel is tökéletes, de én valamiért szükségét éreztem egy harmadiknak :) 
Az üvegben világosabb, kevésbé narancsos, mint felkenve, de nekem mindkettő tetszik :)


(bocsi a szöszökért:D)

Nagyon megszerettem ezt a lakkot, ahhoz képest, hogy kezdetben mit éreztem iránta. :D Tetszett, de nem volt az igazi. De most már úgy érzem, hogy ő a második lakk, ami tökéletes lesz nyáron :)

Nektek hogy tetszik? :)

14 megjegyzés

 1. Gyönyörű, és jól is áll Neked!

  VálaszTörlés
 2. Csodaszép korallos árnyalat, nagyon jól áll neked! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Sajnos ahhoz, hogy ezt a színét tudjam megmutatni, kissé borongós időjárás kellett :D Napsütésben narancssárga volt, az élénk fajta, pedig ugyanezt láttam, csak a telefonom látta narancsnak. :)

   Törlés
 3. Egyik álmaim lakkja :) GYÖNYÖRŰ :)

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Köszi :) OPI-ék mindig készítenek minimum egy olyan színt, amivel rabul ejthetnek :D

   Törlés
 5. Aww, nagyon széép! Kicsit talán hasonlít az I Eat Mainely Lobster-re, de élőben tuti nagy különbség van köztük :) Az OPI képes arra, hogy kép nagyon hasonló piros árnyalat között is különbségeket teremtsen, hihetetlen.. Kellemes húsvéti ünnepeket! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rákerestem, lehet találni pár képet, amin hasonlítanak egymásra, de az sokkal pirosasabb árnyalat, míg ez tényleg a narancs felé mozog :) De az is nagyon jól néz ki :D
   Kellemes ünnepet neked is! Na meg sok locsolót :D

   Törlés
 6. Nagyon szép és különleges árnyalata van, viseld egészséggel és minél többet a nyáron! :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.