Manhattan | Heartbeat

Tegnap párommal elmentünk a DM-be, ugyanis muszáj volt pár dolgot beszereznem. Ilyenkor sosem marad el a lakkböngészés, és közben megakadt a szemem egy új Manhattan kollekción, ami egy külön kis display-en kapott helyet. (az egész kollekcióról képek itt , de én pl. nálunk a DM-ben nem láttam mindet).
Úgy gondoltam, hogy a Naillandes rendelésembe nem sikerült rózsaszínt tenni, innen pedig amúgy is egy rózsaszín tetszett nagyon, így "miért ne?" alapon eljött velem haza. Ő pedig nem más, mint a Heartbeat :)




Amint látjátok, a zselés lakkot fényességét ígéri. Szerintem viszont egyáltalán nem lesz olyan szép fényes, az első percekben/órában igen, de végül egy sima lakk fényességét hozza csak.



A valóságban kissé enyhébb színe van, persze ez gondolom monitorbeállítástól függ, ugyanis nálam mindig mindent erőteljesebben mutat :)

Hogy tetszik? És maga a kollekció? :)


9 megjegyzés

  1. nagyon tetszik ez a lakk. pont most nézegettem ezt a kollekciót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából a képeket nézegetve más lakkok is megtetszettek, de tegnap élőben valahogy egyik sem volt az igazi, ezt leszámítva :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) (bár látnám, hogy más milyen színűnek látja a monitorján keresztül :D)

      Törlés
  3. NAgyon gyümis eper- vagy málnaturmix színű, imádnivaló! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez segít behatárolni, hogy ti mit láttok, vagyis legalábbis azt, hogy te mit látsz :D (nálam pl. a telefon és a monitor közti különbség ég és föld ) (:

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.