Manikűr borongós napokra...

Ma végre elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak erről a lakkról. Már megvan vagy két hónapja, de sosem éreztem úgy, hogy "na most", pedig kb. 3-szor is írtam róla vázlatot.
Ő az első Makeup Factory lakkom, a 330-as számot viseli  (ha nevet kéne neki adni, biztosan a Rainy day-t viselné :) 9 ml-t tartalmaz az üvegecske, szerintem ez bőven elég, főleg ebből a színből :) (a régi Aden szürkém utánpótlásaként vettem, de a kettő még csak nem is hasonlít egymásra...)


Az ecsete bőven kimeríti a vékony fogalmát, de teljesen használható, egy réteghez elég belemártani egyszer a lakkba. Számomra kicsit folyós maga a lakk, de meglepően jól fed, csak kicsit foltos az első réteg, de a második tökéletesen elfedi a hibákat. Nem szárad hűűűde fényesre, de úgyis mindig kenek fedőlakkot :)

Ő pedig a mai manikűröm. Úgy gondoltam, ilyen időben tökéletesen fog mutatni, de feldobtam egy kis arannyal (aminek amúgy sosem jut eszembe a neve, mindig puskáznom kell _essence gold fever_ ...:D)Nektek hogy tetszik?

(ez az időjárás meg elmúlhatna végre, egész éjjel azon gondolkodtam, hogy mikor tépi ki a redőnyt a helyéről... nem ez lenne az első. Bár akkor az egyik alsó szomszéd hozta vissza a redőny alsó 3 "csíkját" :D)

20 megjegyzés

 1. nagyon szép lett és sajnos tényleg illik ehhez az időhöz...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Hát én sem terveztem, hogy ma ezt a lakkot kenem fel, de nincs hangulatom a színes manikűrökhöz. :/

   Törlés
 2. ez nagyon szép lett :) nagyon jól mutat egymással ez a szürkésebb tónusú sötét lakk és az arany :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Elsőre csak reménykedtem benne, hogy jól fognak együtt mutatni, aztán miután az arany felkerült a gyűrűsujjamra, úgy éreztem, kell még egyre :D

   Törlés
 3. Nagyon szép! Jól mutatnak együtt. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik ez a lakk! Tényleg jól mutat az arannyal :)

  VálaszTörlés
 5. Magamon nem szeretem a szürkét, de így az arany díszítéssel nagyon jól mutat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, örülök, hogy így tetszik :) Viszont rájöttem, hogy nem igazán tudom sokáig elviselni magamon én sem a szürkét, így már mást viselek :D

   Törlés
 6. Gyönyörű lett :3
  A szürke pedig hozza magával a borongós idő hangulatát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Örülök, hogy így gondolod :) Az időjárás meg már megszűnhetne bolondnak lenni... :/

   Törlés
 7. Tetszik ez a szín, jól is áll Neked! :)

  VálaszTörlés
 8. Hát ez csodálatos lett!!! :)

  VálaszTörlés
 9. Nekem ez kissé túl sötét, de tetszik a díszítés rajta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tény, hogy nem a legvidámabb manikűr a blogon, de ilyen is kell néha, és sajnos az időjárás indokolttá tette a lakk felkenését :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.