GR Jolly Jewels 110 és egy kis fehér

Mostanában akárhány manikűrben láttam ezt a lakkot, szinte mind pirosat választottak mellé társul. Amivel amúgy nincs is bajom, hiszen nagyon jól mutat a megfelelő árnyalattal, ám úgy gondoltam, hogy nekem sokkal egyszerűbb végeredményre van szükségem. Ezért döntöttem a fehér mellett.

 A Golden Rose fehér alapon és két rétegben látható a körmeimen, plusz fedőlakk, a fehér pedig nem más, mint a S-He 115, amiből már a második üveget fogyasztom, és lassan az is elfogy, így lehet, hogy újraveszem, de még gondolkodom más lehetőségeken (már van egy-két másik lakk a fejemben) :) Szóval. A S-He is két rétegben van a körmeimen, néha ügyeskedni kell vele, mert nem mindig akar szép lenni, de semmi gond vele amúgy. Én nagyon szeretem, az egyetlen S-He lakk, amit imádok.


Nektek hogy tetszik ez a kombináció?

10 megjegyzés

  1. Wow! A she meglepően szép, ki nem találtam volna ,hogy azt használtad :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevált, nem is tervezem lecserélni, lassan már a második üveg is elfogy :)

      Törlés
  2. Gyönyörű *-* Én is meglepődtem hogy ez S-he lakk, nekem Lovely fehérem van, azzal sincs bajom. :) a S-he 155 holoja is szép, bár magam sem értem miért csak egyszer használtam mióta megvan: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tud meglepetéseket okozni ez a márka :) Hát igen, tessék többet használni :D

      Törlés
  3. Szép ez a fehér :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi, most már nekem is, de amíg csak pirossal próbáltam, az volt a favorit :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.