Moyra Vivid Sand | Orange love

2014. június 23., hétfő

Nem terveztem különösebb bejegyzést írni az újonnan vásárolt Moyra lakkjaimról, hiszen megtette már előtte jópár bloggerina, de aztán végül úgy gondoltam, miért ne. (Múltkor már írtam a Daydreamről, több új Moyrám nincs, no para :)

Előre leszögezem, hogy egyik képen sem tudtam elkapni azt a kellemes, de vibráló korallos színt, amit sima egyszerű természetes fényben (tehát nem közvetlen napfénynél) látok. Egyszerűen mesés (úgy is, és a képeken is). Egy pár hete úgy vagyok, hogy nagyon kevés élénk és feltűnő színt tudok magamon elviselni, de ezt a lakkot viszont nagyon imádom. (Még munkahelyen is mondták, milyen jó színe van _iskolában dolgozom_).
Végül készítettem vele egy manikűrt is, amit úgy gondoltam, hogy ide fogok beszúrni, nem szentelnék neki egy külön bejegyzést :) Egy szimpla francia manikűrt készítettem, fekete pöttyökkel díszítve. Azért nem akartam túlzásba vinni, mert a sand lakk maga elég feltűnő, és úgy gondoltam, hogy nekem bőven elég az a figyelem, ami magára a lakkra irányul :)


Nektek bejönnek a Vivid sand-ek? Esetleg van is a birtokotokban 1-2? ;)

12 megjegyzés

 1. Milyen ötletes ez a pöttyös szegély, nagyon tetszik :) És maga a lakk is klassz, jó feltűnő :P Én mondjuk a narancssárgát nem szeretem, de ebben a manikűrben csodásan mutat, főleg a te szép körmeiden :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Én sem mindig tudom elviselni amúgy a narancsot, nálam ehhez hangulat kell :)

   Törlés
 2. A vivid sand-ből egyetlen darabot sem vettem. Valahogy ezek a színek nem jönnek be magamon. Másokon tetszik, de pld. a rovarirtó zöld úgy sem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zöld nekem sem tetszik senki körmein, az szerintem elég érdekes színű lett. Inkább taszító,mint vonzó :)

   Törlés
 3. Franciában nem jön be, viszont önmagában 5* ! (és fehérrel is :3 )

  VálaszTörlés
 4. Én is egyik nap vettem meg és nekem is ez van most a körmeimen :) Imádom :D

  VálaszTörlés
 5. Én sem vagyok barátja az élénk színeknek, de ez tetszik, mindkét manikűr nagyon jó. Én a Lovely Ibizából vettem meg a hasonló színű lakkot, mert Moyra nem igazán kapható nálunk..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt nagyon sajnálom, mert amúgy ár-érték kategóriában majdnemhogy az egyik legjobb márka. Viszont a Lovely-é se rossz, már amit képeken láttam belőle :)
   Köszönöm (:

   Törlés
 6. Nagyon jól néz ki! Nálunk ritkán lehet kapni az éppen aktuális újdonságokat, úgyhogy én már nem is vágyódom utánuk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, hogy azt gondolják, nem lenne rá igény :) Esetleg a webshopot tudom ajánlani, de ugye ott plusz pk. is van gondolom. :/ Vagy szóljatok, hogy rendeljenek az újakból :D

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)