Moyra Vivid Sand | Orange love

Nem terveztem különösebb bejegyzést írni az újonnan vásárolt Moyra lakkjaimról, hiszen megtette már előtte jópár bloggerina, de aztán végül úgy gondoltam, miért ne. (Múltkor már írtam a Daydreamről, több új Moyrám nincs, no para :)

Előre leszögezem, hogy egyik képen sem tudtam elkapni azt a kellemes, de vibráló korallos színt, amit sima egyszerű természetes fényben (tehát nem közvetlen napfénynél) látok. Egyszerűen mesés (úgy is, és a képeken is). Egy pár hete úgy vagyok, hogy nagyon kevés élénk és feltűnő színt tudok magamon elviselni, de ezt a lakkot viszont nagyon imádom. (Még munkahelyen is mondták, milyen jó színe van _iskolában dolgozom_).




Végül készítettem vele egy manikűrt is, amit úgy gondoltam, hogy ide fogok beszúrni, nem szentelnék neki egy külön bejegyzést :) Egy szimpla francia manikűrt készítettem, fekete pöttyökkel díszítve. Azért nem akartam túlzásba vinni, mert a sand lakk maga elég feltűnő, és úgy gondoltam, hogy nekem bőven elég az a figyelem, ami magára a lakkra irányul :)










Nektek bejönnek a Vivid sand-ek? Esetleg van is a birtokotokban 1-2? ;)

12 megjegyzés

  1. Milyen ötletes ez a pöttyös szegély, nagyon tetszik :) És maga a lakk is klassz, jó feltűnő :P Én mondjuk a narancssárgát nem szeretem, de ebben a manikűrben csodásan mutat, főleg a te szép körmeiden :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én sem mindig tudom elviselni amúgy a narancsot, nálam ehhez hangulat kell :)

      Törlés
  2. A vivid sand-ből egyetlen darabot sem vettem. Valahogy ezek a színek nem jönnek be magamon. Másokon tetszik, de pld. a rovarirtó zöld úgy sem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöld nekem sem tetszik senki körmein, az szerintem elég érdekes színű lett. Inkább taszító,mint vonzó :)

      Törlés
  3. Franciában nem jön be, viszont önmagában 5* ! (és fehérrel is :3 )

    VálaszTörlés
  4. Én is egyik nap vettem meg és nekem is ez van most a körmeimen :) Imádom :D

    VálaszTörlés
  5. Én sem vagyok barátja az élénk színeknek, de ez tetszik, mindkét manikűr nagyon jó. Én a Lovely Ibizából vettem meg a hasonló színű lakkot, mert Moyra nem igazán kapható nálunk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt nagyon sajnálom, mert amúgy ár-érték kategóriában majdnemhogy az egyik legjobb márka. Viszont a Lovely-é se rossz, már amit képeken láttam belőle :)
      Köszönöm (:

      Törlés
  6. Nagyon jól néz ki! Nálunk ritkán lehet kapni az éppen aktuális újdonságokat, úgyhogy én már nem is vágyódom utánuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy azt gondolják, nem lenne rá igény :) Esetleg a webshopot tudom ajánlani, de ugye ott plusz pk. is van gondolom. :/ Vagy szóljatok, hogy rendeljenek az újakból :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.