Pet'la Plate Texty text & Bad day nails

Nemrég egy újabb Pet'la lemez került a birtokomba, amikor megláttam róla már a terveket, tudtam, hogy nekem ez bizony kell, de még mennyire :) Végül Petra félre is tett nekem egyet, és az első adandó alkalommal el is jutott hozzám. 


Íme pár kép magáról a lemezről: 

A lemez tulajdonságaiban megegyezik a többi Pet'la lemezzel, a minták mélyek, és a lemez anyaga sem változott. Ha kedvenceket kellene választani erről a lemezről, a "rossznapomvan" felirat mindenféleképp az egyik lenne, nem a felirat lényege miatt, hanem maga az elrendezés az, ami nagyon tetszik. A "jónapomvan" nagy mintája is a szívemhez (körmömhöz) nőtt, persze a többi felirat is egytől egyig szuper.

És akkor lássuk is a Bad day manikűrt, amit a lemez két feliratával készítettem, persze a hangulatom nem volt rossz, de gondoltam, egymáshoz illő feliratokkal alkotom meg. :D
A két felirat (ha esetleg nem annyira olvasható), a "leave me alone" és a "rossznapomvan" :)Jó, az r lemaradt a rossz-ról :D De ez legyen a legkevesebb :)
Igyekszem majd egy pozitív manikűrt is alkotni :)

Nektek hogy tetszik?

5 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.