OPI | Taupe-less beach

Ezt a lakkot még hónap elején sikerült megvennem, és azt hiszem, az egyik kedvenc nude lakkommá nőtte ki magát. Nálam nude lakkból sosem elég, de azt hiszem, ezzel a 15 ml-es kiszereléssel kitartok egy darabig.


A színét kissé nehezen tudom behatárolni, talán a barnás árnyalatú szürke lenne a megfelelő, legalábbis én így látom. 
Ha az ember lánya ügyes lakkozó, akkor bizony egy réteggel is teljesen tökéletes fedést lehet elérni, nekem ez 1-2 körmömön sikerült, de végül azokra is került egy plusz réteg. Gyorsan, de nem rekord gyorsasággal szárad, mondjuk én ezt már nem is várom el a gyorsszárítón kívül más lakktól (bár mostanában nem használok fedőlakkot...:D)
2 vagy 3 napig volt a körmeimen, már nem tudom pontosan (nem mostani képek, ugyanis lenyisszantottam őket rövidebbre :)), viszont akkor is azért mostam le, mert már untam. Bár mostanság valahogy nem fűlik minden nap a fogam a lakkozáshoz, ezért is keresem azokat a lakkokat, amik bírják rajtam több napig is - akár fedőlakk nélkül is. Na ő pont ilyen. Egyáltalán nem bánom, hogy megvettem, pont a legutolsó darabot sikerült elhoznom :) 

Szeretitek a nude lakkokat? Melyik a kedvencetek?

29 megjegyzés

 1. Gyönyörű tejeskávé! Imádnivalóan krémes és nagyon passzol a bőrödhöz :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépséges, és tényleg szuperül áll ^_^

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép színe van, régen rá sem bírtam nézni a hasonló színű lakkokra, most meg már nekem is van, de többnyire díszítem valamivel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sokszor szeretem, ha nincs semmi különös a körmeimen, és erre tökéletes megoldás a nude lakk. Nem mindig van igényem díszített manikra :)
   Az ízlés pedig mindig változik :)

   Törlés
 4. Hú ez de szép felkenve! Üvegben nem láttam benne semmi különöset, de így.... kívánós. :) Mostanában nekem is nagyon fekszenek a nude lakkok, a Coca-Cola kollekció vaníliája már itt várja, hogy kipróbáljam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon bejön a Coca Cola kollekcióból 1-2 darab, köztük a vaníliás is, úgyhogy remélem megmutatod majd felkenve :D Nálunk még nem elérhető sajnos, de ha az lesz, biztos megnézem magamnak :D

   Törlés
 5. Jaj, de gyönyörű színe van! *.*

  VálaszTörlés
 6. Köszi :) Biztos van szoknod kellett :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép és nagyon jól áll. Nekem nincs nude lakkom, de ezt elfogadnám. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egyre érdemes beruházni, nem feltétlenül több ezer Ft-osra gondoltam, akár egy párszáz forintos is jól jöhet bármikor :)
   Köszönöm :)

   Törlés
 8. ő nálam is kívánságlistás darab :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Akkor bizony ki kell húzni arról a kívánságlistáról valamilyen módon ;)

   Törlés
 9. Nagyon jó ez a szín, és tényleg szuperül áll Neked :)

  VálaszTörlés
 10. pont ez az a tipikus szín,amit szépen lehet díszíteni...ez a lakk nekem is kéne,majd meglesemamikor hazamegyek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egy pillantást mindenféleképp érdemes rá vetni, mert igazi Jolly Joker, akkor is, ha szimpla körmöket szeretnénk, de igen, a díszíthetőség sem utolsó szempont :)

   Törlés
 11. Gyönyörű lakk, nekem is van hasonlóm, csak Essence-ből, és van egy OPI is, csak az világosabb nude :)
  Nagyon szépen mutat ez a lakk a körmödön :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Eddig nekem is egy hasonló essence, a Love me, cupcake! volt a kedvencem, de az nálam nagyon hamar fogyott és inkább beruháztam egy nagyobb és tartósabb lakkra, mert az essence is bírta, de az OPI jobban bevált, ennek ellenére bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a Love me, cupcake!-et is :)

   Törlés
 12. Válaszok
  1. Ennek örülök :) Nem csak ketten vagyunk ezzel így, a kommenteket elnézve :D

   Törlés
 13. Szerelmes vagyok ebbe a színbe *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig nem egy olyan hűha szín, és mégis megfogja az ember lányát :)

   Törlés
 14. Imádom a nude lakkokat, ez is gyönyörű :) Egyik kedvencem a Coney Island Cotton Candy az OPI-tól :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megnéztem, és valami mese az a lakk, annak ellenére, hogy nem mindegyik swatchon fedett teljesen, nagyon bejön :)

   Törlés
 15. Nagyon szép lakk! Mostanában én is rá vagyok kattanva az ilyen színekre. Szerinted ez mennyire hasonlít a Barry M. Capuccinora?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Hát a gugliban talált képek alapján szerintem nem igazán hasonlítanak. A Barry M kicsit erőteljesebb, több benne a szürke és egy enyhe lilás árnyalatot is véltem felfedezni benne.
   http://glittertips22.blogspot.hu/2012/07/barry-m-cappuccino.html Ezt találtam egyedül, ami természetes fényben készült (mert úgy könnyebb összehasonlítani, ha nagyjából azonos fényviszonyban látom), de itt is érvényesül a lila árnyalat. Szóval szerintem nagyjából ég és föld a különbség :) De ez csak az én véleményem, lehet, hogy más máshogy látja :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.