Zoya | Stewie

Ma egy újabb Zoya lakkal készültem, név szerint a fent is olvasható Stewie-val. A 2013-as nyári kollekció tagja, bár szerintem minden évszakban csodásan fog mutatni, ugyanis van benne egy kis hűvösség, egy kis kellemesség, szikrázás és visszafogottság.

Tele van ő is ezüst csillámokkal, mint a Chita. Igazából jól áll ezeknek a lakkoknak az ezüst, csak számomra olyan fura. Pedig korábban is volt már olyan sand lakkom (pl. a Manhattan fekete és narancssárga), ami tele van ezüst csillámmal. Nem is értem.

A lakk maga 2 réteges, gyorsan szárad és az érdessége elég gyengusz, így azoknak is tetszeni fog, akik utálják, ha mindenbe beleakadnak, mert ezzel tuti nem fognak. Arra kell ügyelni, hogy a körmök szélén ne lógjanak le glitterek, mert azok hajlamosak beakadásra és úgy nem harisnyabarát.







Nekem nagyon tetszik és tényleg bármikor jól mutat :)
Ti mit gondoltok?

16 megjegyzés

  1. Oh, Stewie! (egyből a Family Guy jutott eszembe) Már a neve miatt is tetszik, de a színe is csodás, a hideg árnyalattal együtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nekem is nagyon tetszik, szuper árnyalat, már a webáruházban nézegetve is odáig voltam érte... :D:D

      Törlés
  2. Ez a lakk nekem is megvan.Ennyit nem hezitáltam még egy lakkon sem.Aztán,gondoltam megrendelem,pakoltam a lakkokat a kosárba,aztán nézem másnap a listát: elfelejtettem megvenni :D
    Egy másik alkalommal ez volt az első,nagyon szuper ez a szín,imádom,elegáns és nagyon jól áll neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én, mikor először meg akartam venni, úgy jártam, hogy sehogy, mert mire odaértem, hogy na most rendelek, elfogyott :/ Végül következő, vagy azutáni rendelés alkalmával sikerült megvennem :)

      Törlés
  3. Na ezt lehet, hogy meg fogom rendelni én is, mert nagyon tetszik a körmeiden! Pont az ilyen diszkrét csillogás a gyengém. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor valószínűleg élőben is nagyon fog neked tetszeni, mert a szemet nem szúrja ki és vakít meg, de azért ott van a kis csillogás :)

      Törlés
  4. Hú, Franciska, ez a lakk nagyon jól áll Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Bár kicsit sárgásnak érzem hozzá a bőröm és mintha ez elnyomná a lakkot, de lehet, hogy csak én látom így :D

      Törlés
  5. Szép szikrázó lakk, de azt hiszem, a két lila lakkommal kihúzom egy életre nem veszek többet, főleg, hogy azok is hasonló színűek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nekem is lenne hasonlóm, valószínúleg én se vettem volna meg, felesleges lett volna, így megértelek :)

      Törlés
  6. Először Sweetie-nek olvastam a nevét, az is ráillene. :)

    VálaszTörlés
  7. Hmm nekem talán nincs is sok homoklakkom, mármint van pár, de kb. 10 és mindegyik másféle szerintem :D Úgyhogy ez bőven belefért nekem :D Persze ha lenne hasonló, akkor feleslegesnek érezném, ha csak nem lenne borzasztóan különlegesen különleges :D

    VálaszTörlés
  8. Végre egy szép és elegáns lila lakk! *-* Nagyon kellemes :3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.