Köröm ötletek szilveszterre

26-án úgy döntöttem, hogy én bizony alkotok pár olyan manikűrt, amit szívesen viselnék szilveszter éjszakáján, habár előreláthatólag nem fogok sehova menni, ennek ellenére biztosan fogok akkor is manikűrt varázsolni a körmeimre :)

Sosem volt az életem része a bulizás (nem azért, mert nem hívtak volna, nem azért, mert nem engedtek volna), egyszerűen sosem igényeltem. Persze nagyon szeretem a jó bulikat, a jó társaságot, de szívesebben ülök be valahova egy jó beszélgetésre, hülyülésre. Régebben minden szilvesztert otthon töltöttem a családommal (amíg egyedülálló voltam), tv-zés, meg pezsgőbontás, aztán alvás :) Tavaly a párommal elmentünk a főtérre, megnéztük a tűzijátékot, majd elmentünk bulizni (nem ez volt az első szilveszteri bulim, de ez az egyetlen értékelhető). Akkor az A-England Briar rose nevű lakkját viseltem, emlékszem, mennyire szerelmes voltam abba a lakkba (most is, csak már van, amibe ezerszer jobban :) Szóval bal oldalt láthatjátok, hogy tavaly mennyi kreativitás szorult belém :D Telepacsmagoltam a végét ezüst glitterrel, majd egy Rose Nails arany glitteres topperből kihalásztam pár glittert (még arra is emlékszem, hogy milyen rosszul voltam a lakk szagától... :D). Szóval idén megpróbálok kreatívabb lenni, de addig is itt vannak ezek... (aztán az is lehet, hogy ezek közül készítem el valamelyiket újra).


Mindegyik az egyszerű, de nagyszerű kategóriába esik, nem igazán volt kedvem, türelmem valami bonyolulthoz, meg amúgysem szokásom túl összetett manikűröket alkotni (végül mégis lett pár giccses kategóriába beillő is, szerintem...)

Egyszerű, de elegáns.

  • Zoya Purity
  • Dance Legend Zolotaya Ribka

Ez pedig az első, nyomdával továbbfejlesztett változata. A pohár az OmNomNom lemezről, a tűzijáték (igen, fekete :D) pedig a Fireworks-ről van :)

Dance Legend High hopes. Ehhez biztosan nem viselnék gyűrűt vagy karkötőt (hacsak nem DIY és a HH-szal készült), hiszen magában is csillogó, majdnem hogy ékszer :)

  • Dance Legend High hopes
  • Golden Rose 35

A Dance Legend Protuberance nevű lakkja már önmagában is sokszínű és csillogó, így csak egy kevéske feketével dobtam fel :)

  • Dance Legend Protuberance
  • Golden Rose 35

Szintén arany, de ez jobban erre a színre épül, a kövek is aranyban pompáznak.

  • Barry M Sugar apple
  • Essence Gold fever

  •  Zoya Purity
  • Dance Legend Zolotaya ribka



  •  Barry M Miami
  • China Glaze Metro pollen-tin
  • Barry M Sugar Apple
  • Barry M Lychee
  • Golden Rose 35

  • A-England Bridal Veil
  • Barry M Gold foil
Ki akartam próbálni, hogy szabad kézzel tudok.e valami értelmeset alkotni. Értelmeset sikerült, látványosat és szépet nem igazán :D
  • Moyra Silk nude Madrid
  • A-England Sleeping palace (minta)



  • Golden Rose 76
  • China Glaze I'm a go glitter


Remélem, sikerült esetleg ötletet adnom nektek!

18 megjegyzés

  1. Nagyon szépek! Az utolsó a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom az alkotásaidat! Komolyan olyan kreatív és ügyes vagy, meg preciz, én csak álmodok ilyen szép manikűrökről. Most a kedvencem a 3. és a 4., valami lenyűgözőek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod, nagyon jólesik :)

      Törlés
  3. nekem a szabad kezes mintád is nagyon tetszik. :) többször alkothatnál így. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát, ha majd lesz valami összeszedettebb minta a fejemben, akkor biztosan elkészítem, ez csak ilyen próba volt, látszik is :D

      Törlés
  4. Nagyon-nagyon szép, az ÖSSZES! Olyan ügyes vagy...hihetetlen, ha csak fele ilyen szép manikűrüket tudnék készíteni, én lennék a legboldogabb ember!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Az egész csak gyakorlás kérdése :) Úgyhogy csak próbálkozz, és ne add fel, biztosan sikerül neked is! :)

      Törlés
  5. Próbáltam megjegyezni, hogy melyik tetszik- aztán rájöttem, hogy az összes. :D
    Láttam, hogy neveztél a Nailland játékra, sok sikert, nagy esélyes vagy. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyöynörűek, de a 2 első manikűr tetszik a legjobban :) Boldog Új évet!!

    VálaszTörlés
  7. .az A-England-os a favorit, de a tobbi is tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az pont a kevésbé tetsző manikűrök közé tartozik, az elképzelés jó volt, megvalósítani már kevésbé sikerült :)

      Törlés
  8. Nagyon szépek! A 2.,3.,4. kedvenc. :) Mennyi ideig csináltad őket?
    Én képtelen vagyok napi több manit elkészíteni (jó, nyilván két gyerek mellett nem is elsődleges prioritás :). Kivételesen pl. lenne időm kísérletezni, ezért úgy terveztem, lemosom a most készültet holnap. Merthogy vár még néhány szépség kipróbálásra. De már érzem, hogy nem fogom, mert tetszik, jól érzem magam vele és ilyenkor sajnálom lemosni, amíg meg nem kopik (kb. 3 nap). És ezek után marad az újdonságok üvegben való nézegetése. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      A nyomdázás nem tart tovább pár percnél, főleg, ha csak ilyen "gyorsan összedobom egy poszt kedvéért, majd lemosom" típus, mert erre fedőlakk sem kerül, nem is nagyon várok a száradásra sem :) Ami díszítőcsíkkal készül, az kicsit tovább tart, a csíkok felhelyezése miatt :)

      Törlés
  9. :O a szilveszteri manikűrjeid is gyönyörűek! a 2. és a 3. a kedvencem, de a türkizkék-arany kombót is szívesen viselném, ha olyan ruhát vennék fel :)

    VálaszTörlés
  10. Én is inkább beülős típus vagyok. :) A manikűrök jók lettek, nem is tudom megmondani, melyik a kedvencem. :D BÚÉK!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.