Lakkok télre | Vegyesen...

Vannak lakkok, amit fagyosak, hidegek, téliesek, mégsem kékek, fehérek, ezüstök, meg aranyak... Na ebbe a bejegyzésbe 6 ilyen lakkot választottam. Ez az utolsó része a "sorozatnak" :)


 A DL Milky way kicsit a sarki fényre emlékeztet, és ha sarki fény, akkor ugye Északi (és Déli)-sark, tehát hó :DD
A CG It's trap-eze bár fehér, de mégsem, viszont a glitterek csillogása miatt mindenféleképp télinek mondanám.
A Zoya Stewie eleve nem is kerülhetne máshova, habár kellemes lila alapja van, de a rengeteg ezüst csillám hűvös végeredményt idéz elő.
A Gosh Frosted Soft coral elég hideg árnyalat, hála a selyemfénynek.
Az essence Hey, nude! bár nem mindenki kedvence, hiszen elég gyér a fedése, de szerintem, ha az ember kivárja a rengeteg réteg száradását, akkor igen szép :)
Végül, de nem utolsó sorban pedig a DL High hopes nevű árnyalata, ami ugye rózsaszínes, de szikrázó, és hűvös, úgyhogy itt a helye! :)11 megjegyzés

 1. A CG It's trap-eze örök szerelem :) ! Mindig fehér alapra kenem, szerintem úgy jobban érvényesülnek a színes glitterek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az egyik legkihasználhatóbb glitteres lakk szerintem :) Igazán sokoldalú :) Én rá szoktam kenni fehéret, és akkor jelly glitter szenya lesz belőle :D

   Törlés
 2. Nagyon szépeket válogattál össze! :) A csapatból nekem csak a Milky Way van meg, azt nagyon szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Én is nagyon szeretem a Milkyt, de mostanában meg a világosabb színekhez vonzódom, ki érti ezt? :D

   Törlés
 3. Nagyon szép és változatos lakkok!:) Nagyon tetszik mindegyik de a gosh a legjobb. :3 Olyan régóta szeretnék gosh körömlakkot.

  VálaszTörlés
 4. Az Essence homoklakk nekem is megvan, de még teljesen soha nem kentem fel,szóval itt az idő, mert tényleg nagyon szép *-* köszi, hogy emlékeztettél! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Pedig szépséges, de akár egy hasonló nude alapra is kenheted, vagy az sem baj, ha egy kissé átlátszik a körömvég :)

   Törlés
 5. Szerintem a CG kimondottan nyári :) Mondom, szerintem :) Nagyon hasonlít a Jolly Jewelshez, nekem az van meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem akkor lenne nyári, ha a glitterek színei üdébbek lennének :D Nem tudom elmagyarázni, hogy hogyan értem amúgy :D

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Hát, ha választani kell, akkor én is a két DL valamelyikét választanám :D

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.