Lora's NSC | Sands & glitters

A mai bejegyzésben nem színek kapták a főszerepet, hanem a glitteres és sand lakkok. Nos, azt hiszem, megint nem bonyolítottam túl a manikűrt, de ennek ellenére szerettem viselni :)


Ehhez a manikűrhöz az essence piros homoklakkját ( me & my lover ), a PP Columbiát, nyomdázáshoz pedig Moyra Chantalt és a MoYou Holy Shapes 02-est használtam. A lemez most nagy szerelem nálam, a titka az egyszerűségében rejlik. :) Nem akartam, hogy a minta elnyomja a glitteres lakk szépségét.Lessétek meg a többiek alkotásait is!

24 megjegyzés

 1. De gyönyörű!! Nekem ugyan nincs Columbiám, de piros glitteres igen, elő kellene már venni :) Ezt a lemezt meg kell néznem, tetszik ez a minta!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :))
   A lemezről pár minta olyan, amit díszítőszalaggal is el lehet készíteni, de minek, ha itt a lemez? :))

   Törlés
 2. minden manid gyönyörű, mindig. ez is :) a holy shapes kollekcióra pedig csak legyintettem, hogy túl szimplák a mintái, de így, hogy látom élesben is őket, egyre inkább kezd bejönni..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, ez nagyon jólesett :) Vannak manik, amikre nagyon rákészülök, de vannak, mint pl ez is, ami pár perc szüleménye :)

   Törlés
 3. Egyszerű, de mégis elegáns, tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehetne egy kérésem? Lemérnéd nekem a lemezen levő minták nagyságát? Nem tudok dönteni, mert a nagy mintákat túl nagynak találom a körmeimre, viszont a másik méret pedig néha kicsi. Köszi :)

   Törlés
  2. Köszönöm :)
   Persze, ha hazaértem, akkor lemérem :)

   Törlés
 4. The red is so pretty, it is almost a violation to cover it with stamping ;) Great that you chose the pattern which allows this beauty to show up.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you! I didn't want to hide the glitters, but I don't like to stamp over sand nail polishes, so I had to decide :D

   Törlés
 5. Ez csodás lett! Nekem is ki kell próbálnom valami hasonlót. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Egy jól megválasztott glitteres lakk és egy kevésbé sűrű mintázatú nyomda igencsak szép végeredményt tud produkálni :)

   Törlés
 6. Nagyon szép lett!
  Ezzel a lemezzel még nem is találkoztam, de nagyon megtetszett, szerintem valamikor be is szerzem. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Örülök, hogy sikerült megismertetni vele :D

   Törlés
 7. Nagyon szép lett a minta, annak ellenére is, hogy csak csíkok. :))

  VálaszTörlés
 8. Óh, ez megint gyönyörű lett! :))) Te hogyan tudod olyan pontosan felvinni a geometrikus nyomdákat a körmödre? Én is próbálkozom hasonlóval, de mindig le kell mosnom, mert elbénázom a minta elhelyezését. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Nincs bevált módszerem erre, egyszerűen felülről benézem, mielőtt rányomnám a mintát, de így sem mindig lesz jó :D

   Törlés
 9. Köszönöm :)
  Igazán szépséges lakk, az biztos :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépséges lett! Jól mutat az egyszerű minta ezen a különleges lakkon :)

  VálaszTörlés
 11. beautiful mani :)) you made good decision to stamp your nails with so delicate print - your polishes look amazing :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.