Éksze(R)észek III. | Gyöngyös karkötő

Emlékeztek még a Rossetti Bizsu wishlist bejegyzésemre? Annak a legutolsó pontja egy szépséges, nagy gyöngyös karkötő volt...Ő volt az. Mesés, nem? Megkaptam ajándékba (innen is köszönöm még egyszer!), de úgy gondoltam, mindenféleképp szeretném, hogy szerepeljen egy bejegyzésben, és hát erre való a kis sorozatom... :) Eleinte azt hittem egyébként, még képről, hogy ez egy full merev karkötő, így mikor megjött, azt hittem, el van törve, de nem láttam a törés helyét :D Végül kiderült, hogy ez három részből áll, így aki a több nagy gyöngyöt soknak érzi, akár egy karkötőt is hordhat a háromból... Nekem viszont együtt tetszik a három, biztosan így fogom viselni. Ha korábban nem is, de a hugim ballagásán igyekszem ezt a szépséget viselni majd :)


És íme, a hozzá készült manikűr. Tudtam, hogy nem akarom túlzásba vinni, szerettem volna, ha olyan elegáns és egyszerű marad, mint a karkötő, így hétköznapokon is bátran viselhető. Igen, mindkettő - a karkötő és a manikűr is.Próbáltam elfogadható képet lőni a karomról, hogy a karkötő viselés közben is jól látszódjon (outfit bejegyzést ne is várjatok :D), így ez a megoldás maradt, szerintem egész jól sikerült :)A karkötőt ezen a linken megtaláljátok. Bármilyen alkalomra felvéve jól mutat, még a legegyszerűbb szettet is jól feldobja. És bátran viselheti idős és fiatal egyaránt, teljesen jól kihasználható bármely korosztály számára :)

Nektek hogy tetszik? Én biztosan sokat fogom viselni (no nem a manikűrt :D), mert még a kissé sportos öltözékbe is bele lehet vele csempészni egy kis pluszt :)

9 megjegyzés

 1. Képről én is azt hittem, ilyen merev karperec. :D Jól áll Neked, és a manikűr is nagyon szép, visszafogottan elegáns hozzá. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekeztem a karkötővel harmonizáló, ugyanakkor nem feltűnő manikűrt készíteni, hogy a középpontban a karkötő maradjon :)

   Törlés
 2. Mekkora gyöngyök! Én is a 3-at egyszerre hordanám, úgy mutat jól! Szuper a mani, illik hozzá!

  VálaszTörlés
 3. A karkötő és a manikűr is nagyon szép.

  VálaszTörlés
 4. Szép a mani és a karkötő is :)

  VálaszTörlés
 5. Nem vagyok nagy karkötős, de a manikűr tetszik. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Biztosan elkészítem más színekkel is!

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.