Triangle nails


Micsoda művészi kép lett, nem? :D Többet szórakoztam vele, mint a manikűrrel... :D Ezt a manikűrt, amit lejjebb görgetve látni fogtok, tegnap készítettem. Rámjött az alkothatnék, de nem akartam nyomdázni. Kicsit túltelítődtem az utóbbi időben a nyomdázással, így jó volt valahogy máshogy kiélni a kreativitásom.

Igazából elsőre csak megfestettem egy sablon segítségével a gyűrűs és középső ujjamon a majdnemfrancia körömvéget, és mindenféleképp valami háromszöget szerettem volna díszítésnek, így jött az ötlet, hogy nyomdapárnára fessek lakkokból, és miután megszáradtak, kivágtam belőlük kis háromszög formákat. Egyáltalán nem bonyolult, csak várni kell, amíg megszáradnak a színes, nagy pacák. :) A többi körmömre meg mehetett a fekete, a színekből ennyi bőven elég volt. Elkészítettem egyébként a másik kezemre, pont azon okból kifolyólag, hogy nem bonyolult, így bal kézzel is könnyű megalkotni. 

Felhasznált lakkok:
 • Moyra 035
 • Essence play with my mint
 • Essence indian summer
 • Essence love is in the air
 • Astor quick dry top coat

Készültek a lakásban is képek, de ezek, amiket lenn az udvaron készítettem, sokkal jobban tetszenek, egyedül a makrós beltéri. Párom lehívott, hogy amíg elszív egy cigit, nincs-e kedvem lemenni, nekem meg hogy a fenébe ne lett volna, úgyhogy gyorsan lőttem is pár képet :)

17 megjegyzés

 1. A Mortal Combat mani :D
  Nagyon jól néz ki :)

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Köszönöm, ez volt a cél, nem volt bonyolult tényleg :)

   Törlés
 3. nagyon tetszik :D teljesen az avantgárd és a kubizmus keveréke , legalábbis nekem :)

  http://misssziszi.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép és ötletes! :D Már instán is figyeltem. (-:
  Múltkor, mikor a mozaik körmöket készítettem én is elgondolkodtam, milyen sok lehetőség rejlik ebben a technikában. Karácsonykor a fenyőt készítettem így, könnyebb, mint festeni, főleg jobb kézzel - balkezes vagyok. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, ez a mozaikos elven alapul :D De tényleg rengeteg féle manit lehet így alkotni, mert annyi színű, formájú, méretű lakkdarabkát használ fel az ember, és úgy, amennyit és ahogy csak bír és akar. De ez a karácsonyos tökjó ötlet :D
   Köszönöm :) És még mindig köszi az ötletet, mert nagyon sok lehetőség rejlik ebben a módszerben :)

   Törlés
  2. Nem szoktak tetszeni az ilyesmi manikűrök, de ezt már ezerszer megnéztem instán, annyira bejön :D

   Törlés
  3. Tényleg? Köszönöm, ez nagyon jólesik :)

   Törlés
 5. Ez egy új módszer, hogy ráfestesz a nyomdapárnára? Nagyon ötletes!!! A színpárosítás is remek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt nem mondanám, hogy új, de számomra az :) Myrkky egyik instára feltöltött manikűrje adott ehhez ötletet, és nagyon tetszik ez a technika :)
   Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 6. Nagyon szép mani és tetszik a technika is!! :)

  VálaszTörlés
 7. nagyon jó lett, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.