BPS | Floral pattern water decal

Még úgy egy hónapja körülbelül felkerestek a Born Pretty Store-tól, hogy lenne-e kedvem termékeket tesztelni. Nem tudom, mennyire emlékeztek még arra, hogy tavaly már egyszer részt vettem ilyenben pár hónapig, ám annak vége lett, én pedig nem erőltettem. Most viszont, hogy ők kerestek meg, lelkesebben álltam a dologhoz. Pár levélváltás után 4 terméket választottam ki, 3 nyomdalemezt és egy water decalt. Na ma erről az utóbbiról lesz szó :)


Régebben próbálkoztam már water decal-ekkel, de inkább kevesebb, mint több sikerrel, ezért úgy gondoltam, hogy újra szembeszállok vele és igenis megcsinálom. És sikerült elsőre :) Nem lett tökéletes, de nekem nagyon tetszik. :)


A kis tasakja hátulján van egy részletes útmutató, miszerint

  • formázzuk, tisztítsuk meg és "alapozzuk" a körmeinket egy alapszínnel, és hagyjuk megszáradni
  • távolítsuk el a fóliát a matricáról, vágjuk ki a mintát és áztassuk 10-20 másodpercre a vízbe (én itt most "lázadó" voltam, mert elsőnek kivágtam egy megfelelő méretű darabot, és csak utána szedtem le a fóliát :D - de ennek több értelmét látom)
  • nedvesítsük be a körmeinket és helyezzük rá megfelelő pozícióban a mintát (én nem nedvesítettem)
  • itassuk fel a vizet és fújjuk szárazra (? :D )
  • a végén kerüljön rá fedőlakk és szintén szárítsuk meg (vicces a hajszárító a képen :D)

Ilyen lett a kész manikűröm. 3 körmömre minta került, a hüvelyk- és gyűrűsujjamra pedig az Essence Indian summer, mert hasonlónak találtam, mint a rózsa egyik színe :)



Szerintem gyönyörű ez a minta, nagyon elegáns, és akár egy körmön viselve is szépségesen fog mutatni, akár fehérrel, feketével, vagy a minták bármely színével kombinálva.


Ha tetszett ez a termék,
http://www.bornprettystore.com/nail-water-decals-transfer-stickers-bright-floral-pattern-sticker-dls194195-p-15582.html az alábbi linken tudod megrendelni, most 2 dollárról van épp leárazva 1,59-re (és van menta színű párja is, nem csak ez a fekete) :) Sőt rengeteg szépséges, és új water decal is megtalálható az oldalon.

Az alábbi kuponkóddal (KYSQ10) pedig, amit a blog jobb oldalán is mindig megtaláltok majd, 10 % kedvezményben részesültök minden vásárlásnál.
10 használat után pedig egy nyereményjátékot szponzorál a BPS a blogon :)

Hogy tetszett a manikűr?

30 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki a manikűr, ez a fekete alapon virágminta a szívem csücske!:)
    Nemrég rendeltem a BPS-tól ilyen water decalt, de még soha nem használtam ilyet, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogok boldogulni vele :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Igazából a sok próbálkozás csak azért bajos, mert pici az ív :D De egyébként szerintem az első után bele lehet jönni, ha odafigyel az ember :)

      Törlés
  2. Hű de szép! *.* Hogy tudod így méretre vágni a fóliát? :D Van valami trükk rá, hogyan lehet teljesen a körömre igazítani? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha előtte a körmöd körberajzolod mondjuk úgy, hogy ráteszel valami papírt és rányomva egy filccel megrajzolod a körvonalat, az úgy segítség lehet, de egyébként csak vágtam a mondjuk egy 1x1,5 cm darabot, amin rajta van rendesen a minta és csak a körömágyam végéhez hasonló ívet vágtam még neki pluszban, hogy legyen mihez igazítani, a többit pedig egy kisolló és egy lemosós fültisztító segítségével távolítottam el, miután a "matrica" már a körmeimen volt :) Fuhh remélem ez így érthető volt, magyarázni nem igazán tudok :D

      Törlés
  3. Nagggyon szép! Imádom ezt a szín kombót ^_^

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett! Én is rendeltem ilyen egész lapos mintát, de még nem tudtam kipróbálni. Kicsit tartok is tőle, hogy mennyire tudom majd a körmömhöz igazítani, ígí majd csak akkor ülök neki, ha lesz rá időm normálisan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Kell rá időt szánni, kapkodva nem lehet, mert sérülékeny dolog, könnyen szakad, így óvatosan kell bánni vele, de ha az ember időt fordít rá, akkor csodás lehet a végeredmény :) Remélem, látjuk majd nálad a te verziódat :)

      Törlés
    2. Kisebb mintákat már használtam, így nem teljesen ismeretlen a dolog, de majd meglátjuk, mennyire megy a vagdosás. :D

      Törlés
  5. Csoda, de nem találom sötétnek a tavaszhoz/nyárhoz képest. :) Nagyon szép lett, kellett az a barack szí a gyűrűsujjadra és a hüvelykujjadra. :)
    Én megértettem a felhelyezést, amit írtál ;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Megfelelő színekkel kombinálva, vagy több lakkos körömmel még jobban az évszakhoz passzintható, de én a minta miatt nem is tudom őszi vagy téli manikűrben elképzelni egyébként :)
      Akkor annyira nem magyarázhatok hülyén, köszi :D

      Törlés
    2. Igen, a minta szerintem is egyértelműen tavaszi/nyári, csak a sötét háttér "becsapós" :)

      Törlés
    3. Bár ugye van menta háttérrel is ilyen mintázatú "matrica", az abszolút tavaszi :D

      Törlés
  6. Szép a végeredmény, de azért van vele munka, nekem a nyomda még mindig gyorsabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, macerás, viszont szerintem megéri :)

      Törlés
  7. Nagyon szép! Nekem nem nagyon van türelmem babrálni az egész körmös matricákkal, pedig gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, ehhez türelem kell, de ha belejön az ember, akkor utána már hamar megvan :) Csak rá kell érezni szerintem :D

      Törlés
  8. Gyönyörű lett, de én sem szeretek egész körmös matricát használni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Matricának annyira nem nevezném, vagy nem tudom, van egész körmös kimondottan matricám is, de az képtelen rásimulni a körmeimre, az csak bosszúságot okoz, ez a vékonyságából adódóan könnyebben igazítható és kezelhető :)

      Törlés
  9. Nagyon szép! Nekem elnyerte a tetszésem :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép! Az biztos, hogy jól feldobja a manikűrt még akkor is, ha csak a gyűrűsujjra használjuk. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Bizony, akár csak egy ujjon viselve is fel tudja dobni a manikűrt :)

      Törlés
  11. Uhh ez szuper jó, és van egy ilyen virágos ruhám pont illene hozzá :) meg is keresem :) Köszönöm a tippet :)

    VálaszTörlés
  12. aztaaa *o* hát ez nagyon szuper lett, nekem nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.