Éksze(R)észek VII. | Rózsaszín köves fülbevaló

Elérkeztünk a harmadik részéhez az esküvői sorozatnak, és a mai főszereplőnk ez a szépséges fülbevaló lesz. 


Sajnos felvéve ő annyira nem az én stílusom, viszont nagyon sok fiatal lányon és felnőtt nőn is el tudom képzelni, mert teljesen jól kihasználható fülbevaló, szerintem sminket is nagyon könnyű összehangolni vele, na meg a többi kiegészítőt.

Egyébként én teljesen abban a tudatban voltam, hogy baromi egyszerű lesz hozzá manikűrt készíteni, mert nekem van ám itthon ilyen csepp alakú rózsaszín strasszkövem. Van hát, csak pirosban, úgyhogy hanyagolnom kellett ezt a dolgot, ezért inkább hasonló mintát képzeltem el a körmeimen, viszont ilyen színű lakkom sincs, de ezt már könnyebben megoldottam, lakkot tudok kikeverni, de sajnos követ nem tudok előkapni csak úgy a semmiből :)
Majd a kikevert színből vittem fel nyomdapárnára (genotermre, akármire, amin meg tud száradni a lakk), hagytam megszáradni és kivágtam belőle ezt a két mintát.




Igazából nagyon egyszerű lett az elkészült manikűr, viszont mégis illeszkedik a fülbevaló színvilágához, és összhangban vannak, legalábbis szerintem :)

Ha tetszik a fülbevaló, ezen a linken megtalálod, ráadásul nem csak ebben a színben kapható, ami nekem még nagyon tetszett, az a törtfehér :)

Nos, hogy tetszik a manikűr? Viselnéd vendégként egy esküvőn?

17 megjegyzés

  1. beautiful and very classy nail art :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is összhangban van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem olyat alkotni, amire ha ránézek, akkor lássam a fülbevaló és közte a párhuzamot :)

      Törlés
  3. Nagyon szép, naná, hogy viselném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ennek örülök, igyekszem olyanokat alkotni egyébként, amik tényleg könnyen megvalósíthatóak, hátha valaki mondjuk tényleg elkészítené :D

      Törlés
  4. Wow, so so beautiful!! Look really elegant.

    VálaszTörlés
  5. jó lett a manikűr :) tetszetős :) a fülbevaló nekem tetszik, az már más kérdés hogy magamon tetszene-e :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.