ILNP | Dreaming in violet


A mai bejegyzés ez csodálatos lakkról, az ILNP Dreaming in violet őlilaságáról fog szólni. Befotóztam harmadszorra is, hogy kicsit aktuálisabb fotókkal szolgálhassak, bár maga a lakk már nem épp aktuális az új kollekció óta, de úgy gondoltam, hogy akkor is megmutatnám nektek, létjogosultsága van a blogon.

Két rétegben teljesen jól fed, néha feldobok egy harmadikat - ha épp nem sikerül két réteggel elérni a teljes fedést, szerencsére mehet, mert egészen gyorsan szárad, nem problémás lakk. Már megvan 2 hónapja, úgyhogy volt időm kiismerni.

Nagyon kellemes lila színe van, hol sötétebb, hol világosabb, egyáltalán nem feltűnő, még a holo hatás ellenére sem. Szerethető lakk.






Az új kollekcióból egyébként a Happily ever after, a Flower girl, a Mega S, a Peri me tetszik, no meg Lexa körmein bemutatott minden pelyhes (pl. ez...nem csak az újak) jöhetne... Sajnos. :D

7 megjegyzés

  1. Tényleg kellemes szín, mostanában a pasztell holokra is ráálltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretnék igazi pasztell holo lakkokat, de az a baj, hogy pl. a Colour Alike pasztell holi nekem nem pasztellek, olyan igazit meg még nem találtam :D

      Törlés
  2. Csatlakozom, szerintem is igen kellemes lila:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem vagyok akkor ezzel egyedül :D Szívesen viselek mostanság ilyen lakkokat :D

      Törlés
  3. Nagyon szép lakk! Szerintem egyáltalán nem vesztette aktualitását attól, hogy közben kihoztak egy új kollekciót. Egyrészt nagyon szép tavaszi árnyalat, mikor mutatnád meg, ha nem most? Másrészt meg egy-egy régebbi lakk néha jobban tetszik és jobban érdekel, mint az új kollekciók, amiket kb. kétpercenként az arcomba tolnak az összes netes felületen. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végülis igen, igazad van. :) Szerencsére annyira nem fogtak meg az új kollekciók semmiből, legalábbis amik már kikerültek, úgyhogy az a veszély nem fenyeget most, hogy én is kitegyek belőlük 1-2-t a blogra :D

      Törlés
  4. Tetszik, szép színe van :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.