TOP5 | Blog

A mai bejegyzésben az 5, általam leginkább kedvelt blogot fogom most "bemutatni". Bár ismert blogok, úgyhogy bemutatni azért nem kell őket :D

Nem tudom, olvastátok-e Niki bejegyzését, amiben összegyűjtötte a kedvenc 8 blogját (amiben az enyém is szerepel, köszönöm mégegyszer! :)). Akkor eldöntöttem, hogy én is szeretném majd megírni a sajátom. Másoknál egyébként szívesen olvasom az ilyen típusú posztokat, de korábban úgy voltam vele, hogy én nem szívesen állítok össze egy "kedvenc" listát blogokból, egyszerűen ódzkodtam magától az ötlettől, de most mégis itt van :)

Először le kell szögeznem pár igen fontos dolgot. A bloggervilágban rengeteg értékes, szemet gyönyörködtető blog van, így borzasztó nehéz csak 5-öt kiválasztani. Nagyon sok blognak vagyok lelkes és hűséges olvasója, soknak már évek óta. Az engem befolyásoló szempontok a következőek:

  • Az első a bloggerina személye. Nem tudok olyan blogot kedvencnek mondani, ami ugyan szép-szép, de irritál a tulaja. Nyilván nem lehet szimpatikus mindenkinek mindenki, és ez így van rendjén, egyszerűen nálam az adott blog összefügg az azt író hölgyemény (srácok által vezetett blogot nem igazán olvasok) személyével.
  • Szeretem a tartalmas blogokat. Hiába néz ki valami jól, ha amúgy szinte kong az ürességtől. Imádok olvasni, imádom, mikor a szerző leírja, hogy mit, miért, hogyan, merre.
  • Legyen saját stílusa. Nem szeretem a mások munkáiból összeollózott blogokat, persze legtöbben inspirálódunk másoktól - legyen az egy beállítás, egy díszítőeszköz, egy elem a blogon, akármi, de maradjunk meg a saját határainkon, lehetőségeinken belül, vagy ha mégsem, tüntessük fel, hogy ki volt az inspiráló személy/ötletgazda. Szerintem ez így fair a másikkal szemben.

És akkor most végre bele is kezdenék, hogy mely blogok azok, amiket MINDIG, ha törik, ha szakad, de megnézek :) A sorrend nem azt mutatja, hogy melyiket olvasom/szeretem leginkább, és melyiket kevésbé, legszívesebben akkor egymásra írnám rá őket, hogy mind az első helyen legyen :) 




Dii alkotásai számomra teljesen összefonódtak az elegancia szóval. Akármilyen szín, és finish kombinációt visel a körmein, az garantáltan szemet gyönyörködtető. Sosem eltúlzott, mindig teljesen egyben van, viselhető, kellemes. De természetesen nem csak manikűrök, hanem smintermékekről és testápolásról szóló posztok is vannak :)




Netti igencsak sokoldalú bloggerina. Imádnivaló inspirációk (és benne az elmaradhatatlan eyecandy...), szépséges (sajnos vagy sem, de vásárlásra ösztönző) tesztek, stílusos képek, megannyi személyes poszt jellemzik az ő blogját. Megéri betérni, garantáltan leköt :)




Eleni az egyik legszuperebb leányzó, akit a blogvilágba csöppenve megismerhettem. A blogjára betérve szépséges és kreatív manikűrök, tartalmas és érdekes interjúk, szuper testápolással kapcsolatos tesztek fogadnak minket. Mindig mindenről részletesen ír, információban gazdag posztokat kapunk, és mindez egyáltalán nem unalmas, sőt!




Hadd szögezzem le, nem csak ezért olvasom őt, de imádom a recepteket a blogján. Az elkészült ételeket (sajnos :D) "túlzott" (nyilván nem) részletességgel tárja elénk csodás képek formájában, aaahj Istenem :D Nagyon szeretem a lakásfelújítással, egészséges életmóddal kapcsolatos posztjait is :)




Aki Lexa blogjára betéved, annak garantált eyegasm-ban lesz része :D Milliónyi csodás és kreatív manikűr (rajta még a túlzás sem túlzás, annyira tudja őket viselni), szuper DIY posztok, csodaszép swatchok, sminkek, na meg az inspirációs posztok... Megéri a bekukkantást, garantáltan nem szabadulsz :D



16 megjegyzés

  1. Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám :) Remélem a későbbiekben is tudok hasznos, finom vagy éppen vicces bejegyzéssel szolgálni! Megnéztem a többi lány blogját, volt akit nem ismertem úgyhogy nekem is jól jött ez a lista!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy vagy nekünk :D Örülök, hogy tudtam új blogot mutatni számodra :)

      Törlés
  2. Oh ❤ Nagyon szépen köszönöm! Ez egy nagyon fontos pozitív visszajelzés számomra, ráadásul nagyon jó érzés, hogy egy másik blogger ennyire 'elismer' :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem, amit "csinálsz", remélem, még sokáig olvashatunk! :)

      Törlés
  3. Ebből négyet nagy figyelemmel követek és szeretem is őket. Biztos nagyon nehéz lehetett csak ötöt választani, hiszen annyi igényes blog van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért 5-öt választottam ki egyébként, mert akármennyit lehetne, és túlzásba is lehetne esni, viszont szerettem volna egy ésszerű határon belül maradni, és 5-öt viszonylag könnyű volt úgy összeszedni, hogy vegyesen legyen benne többféle témájú blog :) És lehet, hogy majd sorozat lesz ebből a top5-ből, ezért ez a "bűvös" szám bármilyen kategóriában megfelelő mennyiségnek tűnik :)
      Ők mind megérdemlik a figyelmet, remélem, a ötödik, általad nem olvasott blogra is betévedsz majd :)

      Törlés
  4. ❤ Most sikerült az ebédet a Földre találnom...azért hogy lenyugtassam magam gondoltam felnézek bloggerre. Megörültem a bejegyzésernek, és látom, hogy benne vagyok a kedvenceidbe...és a sírás fojtogat...nagyon köszönöm Drága Ciska barátnőm ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sokat köszönhetek neked, rengeteg tanácsot, tippet, ötletet, és tudom, hogy szívvel-lélekkel csinálod a blogot, ami követendő példa szerintem, így mindenféleképp helyed van a top5-ömben. Nagyon örülök, hogy a blogolás kapcsán ilyen barátnőm lett, mint te! <3

      Törlés
  5. Ó jajj, nagyon szépen köszönöm Ciska, hogy én is helyet kaphattam a lányok között, olyan jó érzés, amikor ilyen szintű elismerésben részesülhetek <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, nagy rajongója vagyok a blogodnak - és a manikűrjeidnek, így részemről teljesen természetes volt, hogy itt is szerepelned kell :)

      Törlés
  6. Olyan jól összeszedted, hogy mi az, ami szükséges ahhoz, hogy egy blog "jó" legyen :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igyekszem ezen elvek alapján működni én is, az elsőt nyilván nem tudom befolyásolni és nem is célom győzködni senkit, hogy én mekkora jófej vagyok, de a maradék kettő tökéletesítésére törekszem :)

      Törlés
  7. Jaj köszönöm szépen az említést, nagyon örültem neki! <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit :) Bár ritkán kommentelek, de minden posztod elolvasom, és a stílusod is nagyon szeretem, úgyhogy biztosan maradok hűséges olvasód ^^

      Törlés
  8. Sosem felejtem el neked a Golden Rose pipacsos körömlakk tipped, azt hiszem Te linkelted a helyet ahonnan anno rendeltem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én voltam a tettes :D Egyébként szeretek neten kutatni, ez pedig igazán "kihívás" volt :D Azóta persze már lecsengett körülötte a felhajtás, de még mindig ugyanolyan csodálatos lakk számomra, mint mikor először láttam róla képet és mint amikor először kentem fel :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.