Colors by Llarowe | In The Navy

A mai bejegyzés alanya egy újabb CbL lakk (már a második a készletemben), ami nemrég került a birtokomba. Igazából már régóta nézegettem, elég hosszú ideje szeretnék egy mélykék holo lakkot, így sok más mellett ez is szóba került nálam, végül Ricsitől megkaptam. Most épp kedvezményes áron kapható a Nailland kínálatában, ezért úgy gondoltam, pár szót mindenféleképp ejtenék róla, hátha segíthetek a döntésben.
Az első CbL lakkomról itt olvashattok. Hogy ez a lakk is meh érzést vált-e ki nálam, vagy ő igazán szerelem, esetleg valahol a kettő között van, a bejegyzésből kiderül.


Ahogy a címben látható, a mai lakk az In The Navy nevet kapta. Annyira nem nevezném tengerészkéknek, de valami ilyesmi lehet az óceán, ahogy haladunk lefelé a mélybe. Gyönyörű lakk, ehhez kétség sem fér.


Két rétegben tökéletesen fed, és viszonylag hamar megszárad. Az ecsetéről nem lőttem külön fotót, viszont ezt valamivel jobbnak érzem, mint a Sleeping is for suckers-ét, nem tudom, hogy tényleg jobb-e, de mindenesetre én annak érzem. Viszonylag fényesre szárad, de mivel nálam mindenféleképp kerül rá fedőlakk, ezért mindegy számomra, a fedőlakk szép fényessé teszi.
Az igazi holo hatás erőteljes fényben érvényesül csak, de árnyékban, és természetes fényben sem csúnya, nagyon tetszik az alapszín, és minimális holo hatás árnyékban is látszódik. 



A kis-, hüvelyk- és mutatóujjamon van fedőlakk, a gyűrűsön és a középsőn nincs. 

A végére pedig egy egyszerű díszített manikűr, ami hamarabb elkészült, minthogy befotóztam volna a lakkot magát, ezért van az, hogy a gyűrűsön és a középső ujjamon nincs fedőlakk, mert őket újra felkentem :)
A Moyou Holy Shapes 02-es lemezről a felső sor 5. mintáját használtam, stamping decal-ként kifestettem és száradás után félbevágtam, így két nyomdázásból 4 körömre jön ki minta, nekem nagyon tetszett így, bár lehetett volna a felhelyezés pontosabb is, de reggel 8-kor nem ez a legfontosabb számomra :D

Nektek hogy tetszik ez a lakk? :)

10 megjegyzés

  1. Kombinált mani a kedvencem. Nem, még mindig nem kedvelem a lineáris holokat.
    De egyébként csodásan mutat rajtad ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :3 Mi a baj a lineáris holokkal egyébként? :D

      Törlés
  2. De csinos :) Szerintem is szebb a szórt holo, számomra elegánsabb, de nekem is van mindenféle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez már ízlés kérdése :) Szerencsére én nem vagyok "válogatós" ilyen téren :D

      Törlés
  3. Ez brutálisan szép!!!Nem vagyok kék lakk fanatikus,de ez!!!Valami csoda!!!!

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon gyönyörű lakk *--* És a színe és a manikűr is szépséges!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire csodálatos? Köszönöm a manikűrre vonatkozó dicsérete :3

      Törlés
  5. Hú, nagyon jó ez a lakk! :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a holo lakkokat, főleg, amiben töményen van. :))) Gyönyörű! *.*
    Egyébként én s most vettem egy CBL-t, a Falsetto Child árnyalatot. :))

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.