BPS | Kagylók, tengeri csillagok és négyzetek...


A mai bejegyzés főszereplői a Born Pretty Store-tól kapott kis körömdíszek. Van köztük arany és ezüst kagyló, tengeri csillag és négyzetek is, kétféle méretben. A többség jól kihasználható.


Viszont a nagy négyzet például nem fog sehogysem rásimulni a körmökre, így mind a négy sarka, vagy átlósan felhelyezve csak 2, de bizony tutira be fog akadni mindenhova. Vagy csak az első adandó alkalommal, és utána már meg is szabadultunk tőle. A kagylók és a kis tengeri csillagok a legjobban kihasználhatóak, és velük szerintem szuper nyári, tengerpartos manikűröket lehet alkotni. :)

A két szélső körmöt már láthattátok az előző bejegyzésben, a mai főszereplő a középső 2. A tengerpartos lett a kedvencem, van, aki a négyzetest is sokkal szebben tudná kivitelezni, nem lett rossz (inkább csak maga az ötlet, ami jó szerintem), de annyira jó sem :DHa tetszenek a díszek, az alábbi linken meg tudod rendelni:

http://www.bornprettystore.com/80pcsbox-mini-shell-starfish-nail-studs-gold-silver-nail-decoration-nail-p-21238.html


A KYSQ10 kóddal pedig 10 % kedvezményt kaphattok :)
5 megjegyzés

 1. Csinosak! Biztos van, akinek nem félkör alakú a körme, azon jobban hordható a négyzet, de az nem én vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát szerintem sokan vagyunk így ezzel, hogy ívesebb annál a körmünk, mint amire ráhelyezhető lenne a dísz :)

   Törlés
 2. Nekem annyira, de annyira tetszenek ezek a körömdíszek, de amikor ilyenem van, természetesen az első adandó alkalommal képes vagyok elhagyni őket. :( Akármilyen profi módon és profi eszközökkel lett még a körömdísz beleépítve a körmeimbe, én eddig még mindig elhagytam őket, úgyhogy mostanában már nem is próbálkozom velük. :(
  Pedig szépek.
  Sőt!
  Gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 3. Annyira szépek!! (-: Sajnos nekem is mondhatni, hogy "félkör" alakúak a körmeim, és szinte meg sem maradna az ilyesmi.......

  VálaszTörlés
 4. Olyan szépek ezek a kis díszek :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.