2015 | A TOP

Ismét egy évvége, pedig a 2014-es évvégi bejegyzést is csak nemrég írtam meg, hogy is van ez?


Nagyon szerettem ezt az évet, a magánéletemben és a blogon is minden jól alakult, nyilván történtek rossz dolgok is (és bár még mindig utálom, de már "csak" egy jóízű nevetést _és szánalmat az illető iránt_ csal ki belőlem a hátam mögötti hazudozás :D), egyébként pozitív évet zárhatok minden tekintetben. :)


TOP5 pillanat:
 • csoporttali a lányokkal
 • a Rossetti Bizsu-s csajos nap
 • terméktesztelési lehetőségek (Milani, Avon, Sophin, Diamond Nails)
 • Szaffi és Áfi (ő áll a legelső helyen, de próbáltam időrendben haladni :D)
 • első Pixibox, Goodiebox :)


TOP5 smink/ápoló termék:

 • Milani rúzsok (Nude & Fearless, most egynek számítanak :D)
 • Lovely gold highlighter
 • Uriage AquaPRÉCIS hidratáló arckrém
 • Avon Nutra Effects arctisztító tej
 • Maybelline The Nudes

TOP5 körömlakk:
 • ILNP Fame
 • PP Bridget
 • Dance Legend Velvet 657
 • NCLA Out of this world
 • Sophin Macaroon 340Az általatok legtöbbet elolvasott
TOP11 bejegyzés:
(kihagytam a blogsale, nyereményjáték bejegyzéseket, mert úgy éreztem, ők önmagukban is nagy figyelmet kapnak, a többiért pedig nekem kellett "megdolgozni" :) ) A bejegyzések nevére kattintva megnyílnak maguk a posztok.LEGOLVASOTTABB:Próbálok összeszedetten fogalmazni, de lássuk be, ebben nem vagyok túlzottan jó, úgyhogy ez valószínűleg egy nagy katyvasz lesz, de nézzétek el nekem. Köszönöm szépen, hogy idén is velem voltatok, a sok támogatást, kedves és biztató szót, amit tőletek kapok, azt hiszem, sosem fogom tudni teljes mértékben meghálálni. Nagyon jó érzés, hogy a mi kis közösségünk egyre inkább gyarapszik, hála nektek, így belépve a harmadik évbe, azt hiszem, elmondhatom, hogy túlteljesítettem önmagam, legalábbis ahhoz képest, mint amit a blog "megnyitásakor" elterveztem. Semmi célom nem volt azon kívül, hogy megmutassam nektek és magamnak, hogy mennyire vagyok fejlődőképes, de örülök, hogy nem csak számomra nyilvánvaló a fejlődés, hanem ti is így érzitek, és persze azok a cégek is, akiktől eddig lehetőséget kaptam, de legfőképp a barátaimnak tartozom hatalmas hálával, akiknek a legtöbbet köszönhetem.
Köszönöm, hogy nektek hála minden apróbb és nagyobb nehézségen túl tudok lendülni, sokszor a legkisebb kedvesség is határtalan boldogságot okoz nekem. Nem győzöm elégszer elmondani, hogy mennyi mindent köszönhetek nektek, és igyekszem 2016-ban is lehetőségeimhez mérten meghálálni majd! :)

És mivel nem készültem külön szilveszterre való manikűrös bejegyzéssel, így megmutatom az egyetlen ilyen témájú manikűrt, amit még a napokban készítettem (már jó pár napja, mert 3. napja mandula körmökkel nyomulok, de azért hiányzik ez a forma, főleg, ha ezt a manikűrt nézegetem :D).
Szóval ez az én galaxy - new year manikűröm :)

Mindenkinek nagyon boldog, jobb és szebb új évet kívánok! 
Remélem, velem tartatok jövőre is!


12 megjegyzés

 1. Visszatér a mandula, éljen! :D
  A Moyrás rózsaszín kollekció-bejegyzésed nekem is szívem csücske, színvonalas, ráadásul komoly információs anyag is.

  BÚÉK! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, ez igazán jólesik! :)
   Igen, vissza, sajnos a mutatóujjamon rakoncátlan a körmöm, így muszáj volt váltani :D
   Boldog új évet neked is! (:

   Törlés
 2. ������ Idebuncholok egy halom szivecsket - ha a blogger is meg akarja jeleniteni, fingers crossed -, mert megerdemled igazan �� A petlat bemutato posztod mindig is a mazsolam marad (meg a penztarcam ellensege eh), de annyira szeretem, ahogy irsz, a kepeid, a kormeid, yay. Szoval boldog uj evet neked is ����

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem mutatja, de így legalább tudom, mit jelentenek a kérdőjelek :D Köszönöm a sok szívet, annyira jólesik, úgyhogy most gondolatban viszonozva van, de a blogger úgysem mutatná, szóval most képzeld el, hogy itt < > egy halom szív van neked, jó? :D Igazán nem akartam ellenséget kreálni a pénztárcádnak, szóval a jövőre nézve sok-sok (persze pénzzel, nem blokkokkal meg csekkvégekkel) megtömött pénztárcát, meg Pet'lában és lakkokban gazdag, boldogságban eltöltött éve(ke)t kívánok neked! <3

   Törlés
 3. Jó volt olvasgatni a bejegyzéseket, nagyon szeretem a blogodat, nagyon szép a felület. Sikerekben és manikűrökben gazdag 2016-ot kivánok! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Hasonlókat, vagy inkább még boldogabb, sikeresebb és manikűrrel telibb új évet kívánok én is neked! <3

   Törlés
 4. Szeretem a blogodat, szép és letisztult, egyszerű de egyben elegáns, továbbiakban is csak így tovább!! Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Boldog és örömben, sikerben gazdag új évet neked is! :)

   Törlés
 5. Nagyon Boldog Új Évet Ciiskám ❤ jövőre legjobbat ❤

  VálaszTörlés
 6. Boldog új évet! Remélem, még sokáig blogolsz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Egyelőre nem tervezem abbahagyni, ha egyszer igen, annak majd nyomós oka kell, hogy legyen :D

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.