Ajándékok karácsonyra | IV. Körömlakkok, és egyéb lakkságok...

Nem felejtkeztem meg a lakkokról sem, már ami a karácsonyi ajándékozást illeti. Igazából reménykedtem abban, hogy képes leszek sokkal, de sokkal több dolgot majd belesűríteni ebbe a posztba, de végül nem sikerült, bár így is akad benne 1-2 használható ötlet (reményeim szerint.)


Három kategória termékei, azaz:
*körömlakkok/szettek
*géllakk készletek
*és körömdíszítő illetve -ápoló készletek kerültek ebbe a bejegyzésbe. 

A képek a legtöbb esetben a webshopokból származnak, kivételt képez ezalól a Pet'la Plate, a Sally Hansen Miracle Gel és a Sally Hansen Géllakk szett.


KÖRÖMLAKKOK/SZETTEK


GÉLLAKK KEZDŐ KÉSZLETEK
 1. Diamond Nails One Step Zselé lakk Induló szett |  2. Sally Hansen Gel manicure starter kit (DM, Müller?)KÖRÖMDÍSZÍTÉS, KÖRÖMÁPOLÁS


1. Pet'la Plate körömnyomda lemezek (itt és itt) | 2. MoYou London körömnyomda lemezek |
3. Avon körömdíszítő ecsetszett | 4. TBS Almond Hand and Nail Expert Set | 5. Avon Planet Spa Szett | 6. TBS Festive Maincure set | 7. Diamond Nails Japán manikűr készlet


Nálam a lakko közül most a SH Miracle Gel az, ami felkerült a listára, használtam pár gél hatású körömlakkot az elmúlt hónapok során, kíváncsi vagyok, ez hogyan teljesít. Örülnék még mindig a TBS kéz- és körömápoló készletnek (igen, ő szerepelt az ajándékcsomagos szettben is) :D.
Anyunak szoktam géllakk manikűrt készíteni (néha megosztom ezeket a galádságokat instagramon is), szeretném majd bővíteni a meglévő készletem, bár nem kezdőkészlettel, hanem csak színekkel, mert lámpám (és pár előkészítéshez szükséges dolog) már van, de ha ti most vágnátok bele, akkor bármelyik szett jó lehet kezdésnek.
A Japán manikűr készletet sokan javasoltátok nekem is, úgyhogy azt bátran merem ajánlani.
A nyomdalemezekhez pedig nem fűznék különösebb gondolatokat, hiszen tudjátok, mekkora puszipajtások vagyunk :D


Van olyan esetleg, ami már szerepel a listátokon a fent látható termékek közül?

2 megjegyzés

  1. Azt hiszem, a lakkimádók már listát írtak a családtagoknak :) Engem csak a lakkok és lemezek vonzanak, az is pont elég :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lakkimádók valószínűleg egész évben arra a listára gyúrnak :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.