Évfordulós manikűr


Ugyan mára nem terveztem bejegyzést, de nagyon tetszik a manikűr, amit a mai napra készítettem, úgyhogy gondoltam, itt is megmutatom. Ma vagyunk 3 éve együtt a párommal, és pár nappal ezelőtt volt a megismerkedésünk és az első csók évfordulója is (pontosan 4 nappal ezelőtt, szóval 4 nap után úgy döntöttünk, "belevágunk" és adunk magunknak egy esélyt). :)


Nem tervezem, hogy mindent töviről hegyire leírok, és talán ez a legszemélyesebb bejegyzés eddig, de én szeretem a mi sztorinkat. Nem egy tündérmese, de számomra tökéletes. :) 3 éve, 2013. január 20-án az unokatestvérem megkérdezte (facebookon... :D), hogy mi a véleményem egy adott srácról. Mondtam, hogy nem rossz (? :D), de többet nem mondhatok, amíg nem mondja el, mi a célja. Majd a cél végül is kiderült, és aznap este és éjjel órákig (konkrétan éjjel 3-ig kb.) beszélgettem a sráccal, aki R. volt. Aztán találkozni szeretett volna, bennem meg megfordult kb. ezer meg egy ok arra, hogy ha találkozunk is, miért nem fogok neki majd tetszeni, végül 1-2 nap múlva találkoztunk, elmentünk teázni - zöld teát kért, nekem meg fogalmam sem volt, hogy mit igyak, úgyhogy én is a zöld tea mellett döntöttem. Nos, azóta is utálom a zöld teát :D Majd elmentünk sétálni, és kijelentette, hogy éhes, mondtam, menjen csak haza, majd megvárom lenn (még mindig tél van a sztoriban :D), de végül én is elmentem hozzájuk - találkoztam a szüleivel is... Majd elvoltunk, zenét hallgattunk (nem történt semmi), végül este mennem kellett a buszra, nem akartam a legutolsót is lekésni, majd mikor jött a busz, megkérdezte, hogy adhat-e puszit, én meg mondtam, hogy igen. És itt elcsattant az első csók. Végül is, mondhatni elég gyorsan haladtak az események, azon a héten ő is volt nálunk, majd rá pár hónapra összeköltöztünk és azóta is boldogan élünk. :) Vannak szuper és persze rosszabb napok is, de mindent meg tudunk beszélni, ezért is "működünk" jól együtt. Minden reggel felváltva hozzuk egymásnak ágyba a kávét, és attól függően, hogy épp ki megy el itthonról előbb, de mindig kikísérjük egymást és csókkal, öleléssel és persze "szeretlek"-kel válunk el egymástól :)

No de a manikűr, ami az egész poszt kirobbantója:

Felhasznált termékek:
 • Ella + Mila Lust in love (bejegyzés ITT)
 • ILNP Iconic
 • Colour Alike kind of black S (eredetileg nyomdalakként használható rendes lakk, de tényleg baromi jól fed egy rétegben, ezért szeretem őt fekete lakként viselni)
 • MdU White
 • Pet'la Plate The perfect one


Nem akartam szívecskés manikűrt, nem mondom, megfordult a fejemben, végül egy jobb ötletem támadt. Inkább a felhasznált termékek egy részével akartam a maikűrbe "foglalni" az érzéseimet. Így lett főszereplő a Love kollekciós Lust in love és a The perfect one :) 


Sajnos nem tudjuk együtt tölteni a teljes mai napot (bár ez úgy hangzik, mintha nem élnénk együtt :D), mert dolgozik, és holnap is, de majd hétfőn főzőcskézünk együtt egyet, nálunk eddig is így teltek az évfordulók, imádom ezt a, már-már, hagyományt (a Valentin-napok is így telnek, igazából imádjuk a hasunkat - ő szakács - én meg csak pusztán szeretem, amiket készít. Bikák vagyunk, na.)

Legyen szép és boldog hétvégétek!

17 megjegyzés

 1. Tényleg nagyon szép lett a manikűr! :) Gratulálok Nektek! További szép éveket! :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lett a manikűr. (-: Én is sok-sok szép évet kívánok Nektek!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Remélhetőleg (ha a blog nem zár be addigra), igyekszem az 50. házassági évfordulónkról is írni majd :D

   Törlés
 3. Nagyon jó volt olvasni azt, hogy hogyan jöttetek össze és hogy 3 év után is még megvan a szerelem, nekem a kávés dolog tetszik a legjobban.:) További sok boldogságot. :)
  A manikűr pedig nagyon szép lett, a palettába szerelmes vagyok <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett a mi kis "történetünk". :) A kávés nem mindig egyszerű, legalábbis, ami a felkelés részét illeti, de sosem hagyjuk ki. Van, amikor a másik "helyett" hozunk egymásnak. Ez a mi közös reggeli rituálénk :)
   A lemez az egyik legkedvencebb a készletemben, benne van a top5-ben :)

   Törlés
 4. Nagyon szép lett a mani! :)
  Boldog évfordulót nektek és sok-sokat még! :)
  Nagyon szeretem a szerelmi történeteket hallgatni/olvasni mások részéről, akármennyire is egyszerű vagy éppen bonyolult. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Noémi! :)
   Én is nagyon szeretem az ilyen sztorizgatós posztokat, végül ezért is döntöttem amellett, hogy megírom a mi sztorinkat :)

   Törlés
 5. Gratulálok az évfordulóhoz! Nagyon elegáns, letisztult manikűrt készítettél az alkalomra :)

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok az évfordulóhoz! A manikűrt meg imádom! Nem is kellenek ide szívecskék, ez a letisztult megoldás a legjobb! :)

  VálaszTörlés
 7. Boldog évfordulót nektek és még legalább 100-at! :D
  A manikűr nagyon szép lett.
  Ezerarcú manikűr, és mégis teljes az összhang...jelképezi a kapcsolatotokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, ez igazán kedves! :)
   Ó, annyi ideig nem szeretnék élni :D De azért igyekszem azon dolgozni, hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni.

   Törlés
 8. Nagyon tetszik a manikűr :) és persze sok-sok szép évet még nektek! Talán kicsit tényleg 'gyorsnak' tűnhet a kapcsolatotok eleje, de az a lényeg, hogy ti hogy érzitek magatokat és úgy látszik, bevált a közös életetek ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Valóban gyors, ezt nem vitatom, sőt, ha nem átélném, csak külső szemlélő lennék, lehet, hogy csak néznék nagyokat, hogy pár hónap ismeretség után egyből "durr bele" :D De előtte is sokat voltunk együtt abban a pár hónapban, hol én aludtam napokat egymás után R. családjánál, hol ő nálunk, végül úgy adódott, hogy össze tudtunk költözni, szóval most már mi is egy kis család vagyunk. R, Áfi, Szaffi és én. :)

   Törlés
 9. Aranyos story, aranyos manikűr! :)

  VálaszTörlés
 10. De jó sztori! Sok boldog közös évet kívánok, a mani is tetszik :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.