Újabb kedvenc manikűröm

Ahogy a címből is kiderül, korábban már volt egy olyan manikűr, amit nagyon szerettem (ITT találod). Az egy nyomdázás volt, a maiban viszont egyáltalán nem került elő a nyomda, ezért is meglepő számomra, hogy mégis mennyire tetszik.



Szóval, ez lenne az én kis kedvencem. R. szerint olyan, mint a hold fázisai, és egyébként miután mondta, én is felfedezni véltem benne, de egyébként nem ez volt a koncepcióm. Egyszerűen csak használni szerettem volna a még korábban, Petrától kapott íves stencilem. Nem gyakran kerül nálam ilyen díszítő elő, és nem is állítom, hogy elsőre minden rendben ment, mégsem kellett egyszer sem lemosnom. A gyűrűsujjamon okozott bosszúságot az alap"szín", a Sophin Virtual top 330-asa, a fedőlakk ellenére mégis felszedte a "matrica", de ezt a lakk hibájának tudom be, mert pl. a Milani Gold plated-ben egy pillanatig nem tett kárt. De egyébként ecsettel gyorsan kijavítottam a hibát, és ment rá 800 réteg fedőlakk - még mindig nem szeretem az Astort... Viszont nem tetszett, olyan üres volt, először arra gondoltam, hogy majd arany díszekkel dobom fel, végül a fehér akrilfesték mellett döntöttem, és szerintem jól. Ecsettel meghúztam a vékony íves vonalat, megvártam, amíg teljesen megszárad, és még utána is vártam, a fedőlakk miatt ugye. És ez lett a végeredmény:










És a felhasznált termékek:


Nektek hogy tetszik? :)

2 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.