Kedvenc manikűr | #3


Nem mondom, hogy nálam jobban senki nem szeret nyomdázni, mert ez egy orbitális nagy baromság lenne, de tény, hogy imádom ezt a technikát. Szebbnél szebb lemezek közül lehet válogatni webshopszerte, és sokszor úgy érzem, hogy "nekem ez kell, az is kell". Na igen. Aztán meg hónapokig nem készül róla/róluk bejegyzés - a mai témája is majdnem egy lemez tulajdonképpen, de mindenféleképp szeretnék majd neki "önálló" posztot (amiben 3 másikkal együtt mutathatja meg magát). Nos, most egy, ezzel a lemezzel készült manikűr kapta a főszerepet.



Viszont azt mindenféleképp megérdemli a lemez, hogy megmutassam önmagában - persze majd a kimondottan lemezes posztban is lesz róla kép. Imádom ezeket a mintákat, egytől egyig érdekesek és különlegesek. Nos, ő az Emily de Molly EDM03.

A manikűrhöz az alábbiakat használtam fel a lemezen kívül:
- CbL Hot buttered rum
- El Corazón Kalidoscope no-st 01
- China Glaze Everglaze topper

Stampind decal technikával készült a minta, az OOTW és a HBR voltak a kitöltőszínek. Nagyon szeretem a világos és sötét színek kontrasztját, és azt, hogy a HBR habár nem lila, mégis nagyon jól illeszkedik a manikűrbe. Nem feltűnősködik, de ott van.







Nagyon szerettem ezt a manikűrt, vasárnap estétől kedd délutánig ez volt a körmeimen, tovább is fennhagyhattam volna, mert nem volt sérült, de vágytam valami újra :)

9 megjegyzés

  1. Gyönyörűsééég! :D
    Ezek a színek szerelmesek egymásba! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez gyonyorű!!! Hol lehet ezt a lemezt beszerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Color4Nails és HypnoticPolish webshopokban találhatóak Emily de Molly lemezek (legalábbis ebben a kettőben tuti). Kimondottan ezt most csak a HP webshopjában találtam, de érdemes körülnézni mindkét helyen :)
      http://www.hypnoticpolish.com/collections/emily-de-molly-stamping-plates
      http://color4nails.com/index.php?route=product/category&path=59_234

      Törlés
  3. Rég láttam ilyen szuper lemezt, a manikűr is csodás!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon szeretem a lemezt, érdekesek a minták és jól is mutatnak a körmökön :)

      Törlés
  4. Megértem, hogy kedvenc, nekem is rettenetesen tetszik!!! *_*
    Szép a paletta, a minta ezekkel a színekkel kitöltve nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Szuper lemez, érdekes mintákkal :)

      Törlés
  5. Ezt a manit én is imádtam, mikor megpillantottam Instán. Meg imádom most is. Nem csodálom, hogy a kedvenced lett! Tökéletes a lemez is, a vele készíthető szuper manikűröknek csak a képzelet szab határt. Várom már nagyon a posztot is róla. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.