Sajtóanyag | Vitalcare

Megérkezett Magyarországra az olasz Vitalcare hajápolási márka!
A Vitalcare magát Magyarországon kétféle termékcsaláddal képviselteti. A Natural Bio család speciális ápolást kínál organikus összetevőkkel, a Luxury Argan termékei pedig regenerálják a száraz, igénybevett hajtípust.




Natural Bio család

A Vitalcare Natural Bio termékek SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készülnek. Fejlesztésük során elsődleges szempont volt, hogy a hajat a gyökerektől egészen a hajvégekig hidratálják és regenerálják, használtuk pedig az extra érzékeny fejbőrű felhasználók számára is biztonságos és gyengéd legyen.
A Natural Bio ápoló termékek agresszív, habzást elősegítő adalékanyagok nélkül is tökéletesen tisztítanak, erősítenek és csillogást adnak minden hajmosás alkalmával.
A Vitalcare Natural Bio sampon organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura.
A Natural Bio termékek az ICEA ECO-BIO előírások alapján készülnek.




Luxury Argan család

Az argánfa gyümölcsének magjából hidegen sajtolt argán olaj mélyen hidratál, feszesíti a bőrt, megőrzi a haj rugalmasságát, ápolja a töredezett hajvégeket, dúsít, tartást ad, és csodaszéppé varázsolja a leginkább roncsolódott frizurát is.
A Luxury Argan kondícionáló egy igazi szépségkúra. Hat tápláló olajból álló formulája biztosítja a legmélyebb hidratálást és kezeli a sérült hajvégeket, míg a Luxury Argan újra strukturáló balzsam spray használatától pedig a haj rugalmassá és gyönyörűvé válik.
A Vitalcare Luxury Argan termékek a természetes argán olaj erejének köszönhetően a hajkorona hihetetlenül puha és selymes lesz.




A Luxury Argan család tagjai nálam már tesztelés alatt vannak, valószínűleg március közepe - vége körül fog majd kikerülni a teszt róluk, szeretném tényleg alaposan letesztelni őket :)

A Vitalcare termékek már kaphatóak a dm üzletekben és a takemeshop.hu weboldalon 1899 Ft-os áron.

További információ:

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.