Pet'la manikűrök | 2016 Tavaszi kollekció I.

Igen, tudom, tudom, a blogon nagyon hanyagolva van az egész Pet'la dolog, pedig lelkesen osztottam meg az új lemezeket, meg hát a Facebook oldalra és az Instagramra is (többé-kevésbé) lelkesen készítem a manikűröket, csak valahogy ide mindig elfelejtem kitenni ezeket. Úgyhogy folytatódnak a nyomdás posztos összefoglaló bejegyzések, amiből régebben volt pár, de valahogy elmaradtak, szóval most felélesztem, és bizonyos időközönként újra és újra jelentkezem majd ilyen bejegyzésekkel.


Most minden lemezhez igyekeztem most 2-2 manikűrt választani, egyébként szeretem, ha egyforma mennyiségben készülnek a fb-re manikűrök, akkor is, ha nyilvánvalóan vannak kedvenceim, amikkel éjjel-nappal nyomdáznék :D Az eltérő körömformák és -hosszok ne zavarjanak össze titeket :)

Bonnie's wishes
Curls
Happiness
Kaboom
Round round
Stained glass
Terra
Tick tockNekem vannak kedvenceim. Neked melyik tetszik a leginkább? :)

11 megjegyzés

 1. Mind? Nem is tudnék választani.Egyik szebb mint a másik :)
  Honnan vetted a betűket amivel a Pet'la-t írtad? Annyira jól néz ki :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Általában a dafont.com-ról és az 1001fonts.com-ról szoktam letölteni, de ezt pont el tudom küldeni :)

   Törlés
  2. Köszönöm szépen,nagyon kedves vagy :)

   Törlés
 2. nagyon szuper manikűr mind :) mikor megosztottad az új kollekciót, ugye még nem magát a lemezt, csak mintaképek, ott bevallom nem igen fogtak meg a lemezek, de mikor láttam velük manikűrt meg magát a lemezt is... na úgy már szeretés volt nem is kicsit :D nem tudom mennyire egyértelmű, hogy nekem abszolút a Pet'la a kedvenc márkám a lemezek közül, a legtöbb lemezem is Pet'la :) remélem lesz még több is ( jelenleg 23 db a készletem belőle :D ) mert imádom ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! <3
   Tudom, hogy szereted a Pet'la lemezeket, de abszolút érthető részemről, szuper lemezek. :)

   Törlés
 3. A Kaboom és a Happiness már a dobozom lakója.... de a képeid alapján szerintem nem élhetek a Terra nélkül! És a Curls is gondolkodóba ejtett. Hajjaj, újabb rendelés lóg a levegőben! :)

  VálaszTörlés
 4. A Terra....jézus...gyönyörű manikűr.
  Az Órás meg egyenesen szívcsücsök, és az aprócska fogaskerekek. Nagyon szép manikűröket alkottál ezekkel a lemezekkel, gratulálok. Öröm csemegézni a mesés fotóid között :)

  VálaszTörlés
 5. Még mindig nem kedvencem a Pet'la, de a tollasok egész jók, mármint a minta. A manik gyönyörűek, igényesek, hibátlanok, csak ugye a minta nem az én stílusom.

  VálaszTörlés
 6. Csodaszépek, nem tudnék választani
  (illetve, de tudnék, csak lusta vagyok olyan hosszú felsoroláshoz) :D

  VálaszTörlés
 7. Curls lemezzel készültek a kedvenceim.

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.