Pixibag | 2016 Március


Decemberben rendeltem először Pixiboxot, és mivel jó tapasztalataim voltak, úgy gondoltam, hogy szeretnék egy Pixibag-et is. Nos, hogy ennek a tartalma tetszik-e, a posztból kiderül.


Kezdjük a dolog legeslegbosszúsabb részével (és nem, nem a rendelés közbeni lefagyás meg hibaüzenetek sora a bajom :D) . Nem, nem, egyszerűen tényleg nem tudom felfogni, hogy miért kell egyeseknek totál elrontani más várakozását és minden lehetséges helyre kiposztolni a kibontott (és ezzel együtt teljesen ki is pakolt) bag-et. Nyilván, értem én, hogy "elsőnek kell lenni", biztos nagy buli, de hogy ennyire nincsenek tisztelettel másokra, azt nem tudom tolerálni. Tök mindegy, hogy magának veszi az ember, vagy ajándékba kapja, de a meglepetés élményét ezzel körülbelül egy tizedmásodperc alatt elrontják. Persze tök más, ha valaki csak a dobozról, meg a lezárt dolgokról készít fotót, ezzel együtt meghagyva a meglepetés örömét másoknak. Problémázás off.

Amikor átvettem a postástól a csomagot, meglepően nehéznek tűnt, úgyhogy nagyon kíváncsi lettem, mit is rejt a csomag. Egyből ki is bontottam, és ez a látvány tárult a szemem elé:


Még mielőtt tüzetesebben átnéztem volna, hogy mi is rejlik a neszesszerben, kivettem mindent, és ezek a prospektusok lapultak még a dobozban:



A négy nagyméretű Nivea termék és a Max Factor rúzs elfoglalta az összes helyet a neszesszerben, minden többi a dobozban kapott helyet. Az ital elfogyott elég hamar, nagyon tetszik az íze, de nem igazán élünk sem energiaitallal, sem más, stresszoldó cuccal, úgyhogy valószínűleg ez volt az első és az utolsó, amit ittunk.  A sampon és a tusfürdő mindig jól jön, ezek fogyóeszközök nálunk rendesen, a kondícionáló viszont valószínűleg a hugomnál fog landolni, mert van pár, ami elfogyásra vár, ő pedig úgy is ki fogja használni. Dezodorból már van jól bevált, úgyhogy nem tudom, annak mi lesz a sorsa. Még sosem használtam intim mosakodógélt, úgyhogy egyelőre ezzel sem tudom, mit kezdjek. A ragtapasz szintén mindig jól jön, harci sebeink mindig vannak :D Főleg Ricsinek, aki állandóan elvágott kézzel jön haza, annak ellenére, hogy nagyon gyakorlott a konyhában és a kések használata terén. De kell, ragtapasz mindig kell :) A rúzsra nagyon kíváncsi vagyok, milyen felkenve, de biztosan írok majd róla külön bejegyzésben, bár őszintén szólva lakknak jobban örültem volna, viszont hálát adtam az égnek, hogy nem szempillaspirál volt a csomagban :D


Összességében jó csomagnak tartom, de azért nem különösebben érzem erősnek a beltartalmat, a sok nagy kiszerelésű termék ellenére sem. Magát a neszesszert érzem a legjobbnak az egész csomagból, majd a tusi és a sampon, és nagyjából ennyi :D A rúzsról pedig tényleg csak a használata után fogok tudni mondani bármit is. A többivel meg lesz, ami lesz. :)

Ne felejtsétek, varázslatosak vagytok! :)

16 megjegyzés

  1. Ugyan én végül nem rendeltem meg, de teljesen így érzek én is: hiába van benne sok minden, egyszerűen nem tartom kiemelkedőnek a tartalmat :/

    VálaszTörlés
  2. Mikor megláttam a neszeszert, akkor még meg akartam venni, de mikor kiderült, hogy 4db Nívea termék is lesz benne, akkor már le is tettem róla..Nem is bántam meg, hogy nem vettem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal nincs bajom, hogy négy nagy Nivea, de pl. az egyik lehetett volna akkor arctisztító, vagy nem is tudom... Persze nehéz személyre szabni, sőt lehetetlen, csak hát ez így most nem lett telitalálat.

      Törlés
  3. fantastic products, I love Nivea cosmetics very much :)
    Have a nice weekend :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. I love them, too! :)
      I wish a beautiful weekend for you, too! :)

      Törlés
  4. A neszesszer nagyon tetszik, ami benne van, hát átlagos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így gondolom, hogy hasonló árkategóriában össze lehetett volna állítani egy erősebb beltartalmat is, még ha ez kevesebb terméket is jelent...

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Én meg ezt a csodás átmenetes hátteret! Nagyon-nagyon jól néz ki a fejléccel együtt! :)
      Még sosem vásároltam Pixi terméket, nekem nem tűnik annyira megérősnek. A rúzsra azért még kíváncsi leszek. :)

      Törlés
  6. Hát, ezek után örülök, hogy nem rendeltem meg. Nagyjából a tusfürdőnek örültem volna ezek közül.. No meg a neszesszer tényleg nagyon szép! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek. :) Ez most nem lett erős. Majd legközelebb :)

      Törlés
    2. Igen, legközelebb a "normál" Pixibox következik valami csodás dobozban, nekem ez a kedvencem. (-: Egyébként azt nem is írtam tegnap, hogy engem is felháborít az, amikor sokan kiposztolják, mik vannak benne, nehogymár mások örüljenek a meglepinek.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.