LFP! | Pink punk

A pink punk téma kitalálója Timi volt. Ez a forduló már hosszú hetekkel ezelőtt lezajlott a többieknél, én viszont nem éreztem egyáltalán a magaménak, így akkor kihagytam, de azt sem éreztem fairnek, hogy pótolatlanul maradjon. Végül, mikor elkészítettem az előző posztom, beugrott egy remek ötlet és megtaláltam a saját kezdőképem szuper kis figuráját is, így már nem is volt más, mint elkészíteni a bejegyzést, hiszen minden adott volt egy csajos, és mégis kissé punkos manikűrös poszthoz :)



Nálam a punk szó körülbelül egyet jelent a szegecsekkel, meg láncokkal, szakadt harisnyákkal (lányoknál persze). A szakadt mintáról már volt is elképzelésem, viszont mikor kezembe fogtam a Cici&Sisi 04-es lemezem (amin a "szakadt" nyomdaminta is van), megláttam a csontos mintát is, és tudtam, hogy csak azzal lesz teljes a manikűr. Szóval a recept: pink, szegecs, szakadt minta és csontok. :)





Elnézést Timitől és persze a többiektől is, hogy ez kimaradt nálam, de sikerült bepótolnom és szerintem egész jól kapcsolódik a pink punk témához :)

7 megjegyzés

  1. Ez a téma nálam is kimaradt, nem tudtam mit kezdeni vele:) Ügyesen megoldottad, nagyon jó lett a manikűr! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Örülök, hogy eszembe jutott a nyomdalemez, elég nagy segítség volt :)

      Törlés
  2. Ezt a témát én is kihagytam, sajnos nem is pótoltam. Ez a manikűr nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  3. De nagyon jó!! Akkor kell nekiállni, ha van ihlet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Van, amikor csak úgy "durrbele" módon is sikerül alkotnom, sőt, ilyen elég sokszor van, de olyan témákban, amikben nem igazán mozgok otthonosan, nehéz így bármit is készíteni, muszáj, hogy legyen valami, ami inspirál, vagy megihlet, ötletet ad... Szerencsére így volt ez a nyomdalemezzel, egyből jöttek is a gondolatok, hogy mit hogyan :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.