Whats Up Nails | Herringbone Stencils


Nagyon tetszenek a fonott hatású manikűrök, és ugyan szabad kézzel sem annyira ördöngösség elkészíteni, de azért sablonnal valószínűleg hamarabb megvan. Feltéve, ha elsőre sikerül, és úgy, ahogy elterveztük.


A medium íven 12 sablon található. Sajnos nálam elég hamar fogyott, mert az esetek többségében eléggé elrontottam, vagy felszedte az alapot, vagy már nyúlt a lakk, mikor szedtem le a sablont. Próbáltam matricaként is elkészíteni, külön-külön színekkel egyesével kitölteni az üres részeket, de akkor meg benne maradtak a résekben a különböző színek, nem a maton maradtak, szóval volt vele bajlódás rendesen részemről. Úgyhogy nem is lett olyan csodás a végeredmény, mint amit elterveztem, de örültem már annak is, hogy van mit megmutatni :D


Felfestettem a körmeimre az alapszíneket, majd felragasztottam a sablont és levágtam róla a felesleges részeket. A bőröm körben lekentem lehúzható alappal, mert szivaccsal vittem fel a sheer alapra a színes lakkokat. A sablon lehúzása már macerásabb volt, elszakadt, bennragadt a felvitt lakkban, szóval elpepecseltem vele egy darabig :D De szerencsére a végeredmény vállalható, így nem panaszkodom. A végén a mintázott körmökre Everglaze-t vittem fel.





Felhasznált lakkok:
* piCture pOlish Badass
* Milani Lady-Like Sheer
* China Glaze Metal to the petal
* Avon Gel Shine & Everglaze top (az Avon a nem mintázott körmökre került)

Összességében szívesen használnám ezt a sablont, ha kimeríthetetlen lenne a "keret", de így, hogy a többség igazából pocsékba ment, nem nagyon van kedvem újra elővenni :D

A WhatsUpNails webshopjában itt találjátok, a Nailland webshopjában pedig ezen a linken található.

4 megjegyzés

  1. Jó pofák ezek a stencilek, de ilyen nyomdamintám van. Akkor lehet, hogy fölösleges?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van ilyen mintád, akkor igen, kimondottan ez a stencil felesleges lenne számodra :) Másmilyennel érdemes próbálkozni, de amit egyszerűbben is el lehet készíteni (mint ugye pl. a nyomdázás), azt nem tartom "létfontosságúnak".

      Törlés
  2. Ismerős érzés, én legutóbb vizes matricából pocsékoltam csomót el. :/ Aztán kiderült, én vagyok a hülye meg figyelmetlen. :D
    Tetszik a mani! Szeretem, ahogy a színeket mindig összeválogatod. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos megesik, hogy a legnagyobb igyekezet meg odafigyelés ellenére sem jön össze a manikűr. De ettől még nem vagy hülye :D A figyelmetlenség meg bárkivel előfordul :) Köszönöm szépen! :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.