Illatoló | Avon Cherish the moment


Amikor megláttam a Cherish the moment nevű parfümöt az Avon újdonságai között, nagyot dobbant a szívem, mert a Cherish nagy szerelem parfüm a készletemben és már csak egy icipici mennyiség van benne, "vészhelyzet" esetére tartogatom... 


Amit a Cherish the moment-ről írnak:

Ezt az üde illatot azért alkottuk meg, hogy életed minden ünnepi pillanatát megkoronázhassuk. A fekete ribizli virágos illatok garmadáját nyitja meg, melyek közül kiemelkedik az elegáns orchidea, majd az orientális pacsuli. Az édeskés fekete ribizli, az elegáns orchidea és a finom pacsuli sziporkázó és tartós elegye minden emlékezetes alkalmat megkoronáz. Ünnepelj meg minden pillanatot, oszd meg a boldogságod barátaiddal!
ILLATKATEGÓRIA:
  • orientális-virágos-gyümölcsös
FŐBB ILLATJEGYEI:
  • fekete ribizli
  • orchidea
  • pacsuli  

A külsőségekről:
A Cherish the moment üvege tökéletesen megegyezik a Cherish-ével, leszámítva ugye a feliratot,  mennyiségre is pont ugyanannyi, mint az "elődje". A doboza rózsaszín átmenetes, és parfüm is rózsaszín lett, ám én azt mondom, senkit ne tévesszen meg a külső...

Az illatról - az én tapasztalataim:
... ugyanis a bájos külső egy erőteljes belsőt takar, sehol a lágyság, amit első pillantásra gondolna az ember. Rajtam leginkább az orchidea és a pacsuli keveréke érvényesül, a fekete ribizli csak éppen, hogy megmutatja magát, de nem is mindig, egyelőre nem jöttem rá, hogy mi az a tényező, amitől épp érezhető rajtam a ribizli kellemes, és minimálisan fanyar illata - ami tökéletesen kiegészíti az orchidea és pacsuli alkotta erőteljes illatot. Engem egyébként egy korábbi Avon illatra emlékeztet, ami ugyan édeskés-virágos-gyümölcsös, de ez annak sokkal "felnőttebb", nőiesebb változata. Nem tudom, hogy tetszik-e magamon, még mindig barátkozó fázisban vagyunk - én igyekszem szeretni, de azt hiszem, nem nyárra való ez a darab, legalábbis számomra. Akin a ribizli jobban érvényesül, annak szuper darab lehet a melegebb időben is.


Igazából az egyetlen dolog, amibe valóban bele tudok kötni, az a tartósság, ugyanis a kezdeti erőteljes indítás csak pár óra hosszáig marad fenn (jelzem, még mindig az én bőrömről van szó), aztán mintha nem is lett volna. Ruhákon, mint a legtöbb parfüm és kölni, sokkal tovább megmarad egyébként.


A júliusi katalógusban 3099 Ft-ért találjátok, teljes áron 4099 Ft, ezért 50 ml parfümöt kapunk.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.