LFP! | Kis kedvencek

Sajnos egyelőre nem tudom, hogy mikor fogom pótolni az elmaradt témát, viszont a PAncsi által kitalált, kis kedvenceset semmiféleképp sem szerettem volna kihagyni. Mondanom sem kell gondolom, hogy miért, Szaffika életem szerelme :D Jó, Áfi is egyébként, de sokkal inkább Szaffi felé húz a szívem, egészen érthető okokból :) Mióta eszemet tudom, mindig voltak kutyusaink, nekem ők végülis nem is kedvencek, hanem családtagok, de egyébként bőven beleférnek a kis kedvencek témába :))

Igazán egyszerű manikűrt készítettem. Alapként az Avon Nudeitude-öt használtam két rétegben, majd erre nyomdáztam. Két lemezt is használtam, a mancsos-csontos minta a BP-L025-ről, a kutyusok pedig a Pet'la Bonnie's wishes-ről vannak, annyira cukik :) Majd úgy gondoltam, hogy pluszban festegetek rájuk szíveket meg pár pöttyöt is, szeretetem jeléül :) Végül fedőlakkal zártam a lakkozást.

Tekintsétek meg a többiek alkotásait is!

9 megjegyzés

 1. De aranyosak ezek a kis kutyusok! :)

  VálaszTörlés
 2. De jó lett, tetszik a nude-fekete, ez egy jó árnyalatú nude! A minták is imádnivalóak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Most is ez a nude van rajtam, nagyon bejön :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik ez a manikűr. :)
  Én nagy kutyás vagyok,meg úgy alapból imádom az állatokat,de hát a kutya az kutya,nem véletlenül az ember leghűségesebb társa. :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.