Nyomdalemezeim | Kiegészítés I.

2016. július 22., péntek

Tavaly júliusban készült egy poszt, amiben bemutattam az akkori nyomdalemez készletem. Úgy gondoltam, ideje egy kiegészítő bejegyzést írni, hiszen azóta már jócskán bővült pár darabbal a gyűjteményem, meg hát lehetne ez ilyen éves bejegyzés, mármint mindig júliusban összegezném az adott lemezeimet. Tudjátok, ez is sorozat, csak jó nagy szünet van a részek között :D Az előző posztban nem történt egyébként változás, úgy értve, hogy azok a lemezek is mind megvannak egytől-egyig :)


A nyomdalemez készletem számokban (a tavalyit is újra felelevenítve):
Tavaly júliusban volt 39 db Pet'lám, 7 BornPrettyStore és 5 Moyou lemezem, ami azt jelenti, hogy 51 db gazdagította akkor a gyűjteményem. Az idei évvel a Pet'la 55 lett, a MoYou 7, a BPS 33 darabot számlál, ezen felül lett egy Cici&Sisi-m, két EDM és két Infinity Nails is került a készletembe, azaz jelenleg 100 lemezem van - előzőleg 102-t írtam, de elszámoltam magam... :D (viszont a jelen levőkből megváltam 4-től, azokhoz oda lesz írva) - így csak 96 a poszt szerinti állás, majd a következő frissítéskor kiderül, hogy egyébként mennyi van :)

Amiért szomorú vagyok, és látni is fogjátok, hogy egy csomó lemez tiszta karc, pedig csak és kizárólag plasztikkártyát használok a lehúzáshoz, nem pakolok rájuk semmit, nem is értem :/


PET'LA PLATE


Két kollekcióval, azaz a 2015 Summer és a 2016 Spring szépségeivel bővül a Pet'la része a gyűjteményemnek.

2015 Summer:

2016 Spring:
BORN PRETTY STORE
Az egész BP-X kollekciót megtaláljátok itt. 01, 03 és 08 már másé :)


BP-L lemezek:
Kerek BP lemezkék:
CICI&SISI


 • Ő a 04-es számot viselő darab, önmagában nem találtam a webshopjukban, csak a Jumbo Series 1 tagjaként..Emily de Molly


 • 02 és 03, mindkettőt a Hypnotic Polish webshopjáról linkeltem.Infinity Nails


MOYOU LONDON
Nos, ők az én kollekcióm "legújabb" tagjai :) Jövőre jön majd a Kiegészítés II., hogy mennyi új lemezzel, fogalmam sincs, hét már biztosan lesz benne :))

7 megjegyzés

 1. "102 lemezem van (úgy akartam, hogy 100-ra jöjjön ki, de két nagy BPS lemez keresztülhúzta a számításaimat - és azóta még hét úton van)" :DDD
  Sajnos én is védtelen vagyok a lakkokkal, lemezekkel szemben, egy impulzusvásárlás felborít mindent vagy ha nagyon betalál egy lakk. Szép kollekció!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, bűnös vagyok teljes mértékben :D Szerencsére a lakkok nem különösebben mozgatnak meg mostanság, meg nem is igazán nyomdázom ugye, de ha jól néz ki egy lemez (vagy akár csak pár minta), akkor elvesztem a küzdelmet. Felesleges harcolni. :D Mondjuk szerencsére nem több ezres lemezekről van szó, de hát sok piciből is egy nagy lesz a végén :D

   Törlés
 2. Egy két hónapja én is függő vagyok, már vettem is jó pár lemezt, illetve a géllak ami nagyon tetszik, van már vagy 15 lakkom. Jobb is ha nem számolom össze a dolgokat, de ezt a bejegyzést nyugodt szívvel mutogatom a családnak, hogy nem csak én vagyok "függő". Bár a lány tagok szeretik, hogy nekik is készítek egy két mintát :) Nekem egyébként az új lemezek is karcosak, amiről leveszem a fóliát :) Nah most válogatok egy kettőt mait nekem is be kell szereznem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyugodtan mutasd meg nekik :D Igen, nekem is szokott karcosan érkezni lemez, a fólia ellenére is :/ De az, hogy a plasztikkártya is felsérti valahogy, bosszantóbb számomra :/

   Törlés
 3. Szép Petla gyűjtemény, nekem is van néhány kedvencem :) CISI&SISI lemezeket lehet külön is venni, nem csak szettben.. http://www.ciciandsisi.com/stainless-steel/, vagy http://www.ciciandsisi.com/nail-art-stamping-plate-01-6/. Én így vettem meg legtöbb cici&sisi lemezemet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy kijavítottál, valamiért azon már átsiklottam - néztem én, csak nem láttam :D Kiegészítem majd a bejegyzést a linkkel :)

   Törlés
 4. nagyon szuper bejegyzés lett :) szeretem az ilyen posztokat olvasni :) és mennyi szépséges lemez *-*

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)