Illatoló | AVON Alpha for Her


Mindig kíváncsian várom az Avon parfümújdonságait, a "bloggerkedés" előtt és alatt is szívesen használtam tőlük parfümöt és kölnit is egyaránt. A kínálatuk elég nagy, így mindig megtalálhatjuk a magunknak megfelelőt, akár gyümölcsös, virágos, vagy erőteljes, határozottabb illatra vágyunk. A bejegyzés mai alanya eléggé a virágos vonalon mozog, ám egyszerre határozott és nőies, de  a posztban bővebben mesélek a tapasztalataimról.

Amit írnak róla:
Hangsúlyozd az egyéniséged ezzel a különleges kompozícióval, melyben az érett málna illatjegyei dominálnak a kecses vízililiom fölött, hogy aztán a pézsma elkápráztasson érzéki aromájával.
ILLATKATEGÓRIA:
  • orientális-virágos
FŐBB ILLATJEGYEI:
  • málna
  • vízililiom
  • érzéki pézsma

Bordós-pirosas karton dobozkát kapott maga a parfüm, letisztult, egyedül a parfüm neve és egy logó található rajta. Bár nekem mondjuk nem a kedvencem ez a csomagolás, de nem is ez a lényeg. Érdekes kupakmegoldást kapott a termék, áttetsző maga a kupak és az oldala aranyozott. A kupak nem jön le könnyen, így megkapja a táskabiztos jelzőt. Igazából nem tudom, hogy mit is érzek az üveg formájával kapcsolatban pontosan, azt hiszem, a külsőségek most nem igazán találtak be nálam. De nem is ez a lényeg. 

Hanem maga az illat. Egyrészt nem tudom azt mondani, hogy kizárólag csak egy adott évszakhoz tudnám elképzelni, mert számomra annyira lágy és kellemes (miután az erőteljes illatfelhő eltűnik), hogy bármikor magamra fújnám. Alkalmakra, csajos délutánra, randira, akármire tényleg (jó, egy túrára azért nem biztos :) ). Érzem a málna és a vízililiom csodás egyvelegét, és még a pézsma is ott van, de egyáltalán nem tolakodó, igazából nem is nagyon találom a szavakat, annyira jól eltalált illat lett ez most. Legalábbis az én bőrömön tökéletesen "működik". Első alkalommal, amint megérkezett, már fújtam is a csuklómra, ez körülbelül délután 1 órakor volt, és még este is éreztem, ugyan halványan, de ott volt. Az egyetlen "problémám" vele, hogy másnapra kissé égett illat marad a ruhán, nyilván mosás után eltűnik, de azért kicsit fura.


Olvasgattam Krémmánián véleményeket róla, és fogalmam sincs, hogy miért írják, hogy szúrós - félreértés ne essék, nem kétségbe akarom vonni mások szavát, egyszerűen nem tudom, hogy mit érezhetnek benne szúrósnak, mert egyáltalán nem tapasztaltam semmi ilyet - de ahogy mondtam is, mindenkin másképp működhet..
Engem nagyon megfogott, és bátran ajánlom, ám most is azt tudom tanácsolni, mint máskor, érdemes kipróbálni, mielőtt megvennénk, hiszen sosem lehet tudni, hogy a mi bőrünkön hogyan fog viselkedni egy parfüm.

Az augusztusi katalógusban 3799 Ft-os áron kapható, ezért 50 ml parfümöt kapunk. A teljes ára 4899 Ft.

1 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.