Lovely | K-Lips Neutral Beauty


Valószínűleg már mondanom sem kell (korábban már megtettem párszor), hogy imádom a matt ajakra való termékeket. Viszont egyelőre még nem vagyok az a típus, aki minden nap rúzst ken fel, illetve akinek nagyon fontos az, hogy 1-1 rúzs órákon át tartson, megelégszem az olcsóbb verziókkal, így mikor megláttam, hogy a Lovely-nál kapható lesz pár árnyalatban matt folyékony ajakrúzs (no meg hozzá ajakkontúr), nem gondolkodtam sokat, az első adandó alkalommal le is csaptam a fent látható darabra.


Elvileg több árnyalat is készült belőle, ám itt csak egy rózsaszínes (Sweety) és a nude vonalat képviselő Neutral beauty árnyalat volt csak kapható. Úgy éreztem, hogy a rózsaszínnel nagyon biztonsági játszma lenne az egész, ez a nude pedig nem egy megszokott, "my lips but better" típus, ezért úgy döntöttem, lesz, ami lesz alapon jöjjön a nude, abból egyébként is csak egy darab volt, szóval tuti, hogy rám várt, kire másra? :D 

A dobozban, ahogy írtam is, maga a matt folyékony rúzs és egy színben hozzá illő ajakkontúr ceruza is megtalálható. Egyébként nem tudom, hogy mennyi terméket tartalmaz a tubus és hány gr a ceruza, ugyanis erre vonatkozóan semmi információt nem találtam sem magukon a termékeken, sem a csomagoláson, de ha valaki mégis rábukkan, szóljon, és kiegészítem a posztot! A kit egyébként 1299 Ft-ba kerül.


A rúzs applikátorával nagyon kényelmes felvinni a rúzst az ajkakra, a termék krémes, nem folyós, egy rétegben szuperül fed, építhető is, de szerintem nincs rá különösebb szükség, mert az első réteg sem lesz foltos. Viszonylag gyorsan bemattul, semmi ragacsos érzetet nem hagy maga után. Az egyetlen dolog, ami esetleg zavaró lehet, hogy kissé szárít, szóval érdemes a használata előtt hidratálni az ajkakat.

A ceruza színe nem teljesen egyezik meg a rúzséval, ám az ajkakon a minimális különbség egyáltalán nem látszik. Nagyon puha a hegye, krémes, akár az egész ajak satírozására is alkalmas, nem csak rúzs alá, simán viselhető önmagában is.



Egészen tartósnak érzem egyébként, simán kibírja az ivást, sőt, még a pizzaevést is, pedig az nem a legszárazabb ételek egyike, egyébként evés-ivás nélkül is fennmarad órákon át, szóval nálam ez most igencsak nagy kedvenc lett, szívesen viselem bármikor.

Végezetül egy fotó, hogy hogyan is mutat egy rétegben az ajkakon, ám ezúttal a húgom volt a fotóalany. :)

12 megjegyzés

  1. Szuper! :) Ennyi pénzért nagyon megéri szerintem. Remélem több színt is behoznak hozzánk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyébként is megérné számomra, ha csak maga a rúzs lenne ennyi, de így szettben pedig végképp szuper áron kapható. Én is reménykedem abban, hogy több árnyalat is helyet kap majd a polcokon :)

      Törlés
  2. Én is ezt az árnyalatot vettem és nagyon pozitív a véleményem mind tartósságáról, mind a színéről. Szép kis nude és nagyon tartós. :) Reméljük jönnek más színek is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy egyezik a véleményünk,és hogy neked is bevált! :) Engem három érdekel a többi árnyalatból, a Milky Brown, a Pink Poison és a Lovely Lips, ha nem is mindhárom, de egy még biztosan elférne a készletemben... (vagy mindhárom, mégis). :D

      Törlés
  3. nekem a Lovelytól egy másik folyékony rúzs van meg, ami szintén nagyon tartós, viszont az valami botrány minden más tekintetében, és még büdös is, úgyhogy, ezzel nem nagyon merek kísérletezni :D mondjuk, nem mintha hasonló árnyalatok nem sorakoznának már itthon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, egy-két csalódás simán el tudja venni az ember kedvét a további próbálkozástól. Ez szerencsére nem büdös, szóval egyébként bátran merem ajánlani, de persze a meglévő hasonló színek mellé nem létszükséglet :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik ez a szín, s maga a termék is egyre jobban izgatja a fantáziámat. Ha lehetőségem adódik rá, szinte biztos, hogy beszerzem :)

    VálaszTörlés
  5. En mar tkbb Rossmannban is kerestem, de sajnos nem talaltam meg csak hult helyet sem sehol :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is csak 3 darab volt, mikor én vettem, szóval sanszos, hogy már itt sincs egy sem. Szerintem csak be voltak csúsztatva egy üres helyre és kaptak egy kis táblát árral meg névvel és ennyi... 🙂 Nem volt semmi speckó részlegük az állványon.

      Törlés
  6. Én is tegnap szereztem be, miután elolvastam Krémmánián a novemberi kedvenceket ahol rábukkantam erre a szépségre, fél óra múlva már a Rossmanban voltam. :D Eredetileg úgy indultam el hogy nővéremnek veszem meg karácsonyra, de a boltban annyira magával ragadott, hogy muszáj voltam magamnak is venni egyet. Megvettem az utolsó 2 db Sweety-t, bár utólag visszagondolva és a bejegyzésben lévő képet nézve lehet, hogy a kreolos bőrömhöz a neutral beauty-t kellett volna magamnak megvásárolni, de nem baj, lehet visszamegyek majd azért is. :D Amúgy kegyetlen siralmas helyre rakják a polcokon, szerintem direkt, hogy ne találják meg lol. Konkrétan egy kis résbe be van befektetve hogy lásd az árnyalatszíneknek a nevét, és ennyi. Először azt hittem hogy itt ahol én lakok, nincs is készleten. Bocsi a hosszú kommentért amúgy, szuper poszt és szuper blog, most vagyok itt először de biztos hogy nem utoljára! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a Sweety is pont olyan árnyalat, ami sokaknak jól állhat, szóval valószínűleg azzal sem lőttél mellé. :) Egyébként nálunk is pont így volt a boltban, csak becsúsztatva egy kis résbe, én is pont amiatt szúrtam ki, mert az árnyalatnevek látszódtak.
      Örülök, hogy "idetévedtél", remélem, máskor is lesz majd olyan bejegyzés, amiben valami számodra is hasznosra vagy érdekesre bukkansz! :) Köszönöm a kommentet, engem nem zavar, ha hosszú, igyekszem a legtöbbre válaszolni :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.